Lingerieketen Etam heropent vernieuwde winkels in Doornik en Woluwé

Lingerieketen Etam heropent vernieuwde winkels in Doornik en Woluwé

De Franse lingerieketen Etam heropent deze maand twee winkels die het heeft vernieuwd. De winkels, in de winkelcentra van Woluwé en Doornik, openen op 14 en op 21 april de deuren.

 

French Liberté met marmer en hout

Op 14 april opent de eerste getransformeerde winkel opnieuw de deuren in het winkelcentrum Les Bastions in Doornik. Een week later, op 21 april, opent in Woluwé Shopping Center de tweede vernieuwde Etam-winkel de deuren.


Beide vestigingen werden aangekleed volgens het nieuwste winkelconcept van de formule, dat ook al te zien is in de winkels van Etam in Frankrijk. Het winkelconcept wil gezelligheid uitstralen en brengt volgens Etam de boodschap van het merk, die ‘French Liberté’ luidt, nog beter over.


In de vernieuwde boetieks wordt daarom veel gebruik gemaakt van wit en zwart marmer, hout en spiegels. Etam wil verder benadrukken dat het voor meer dan alleen lingerie en badmode staat: het brengt er ook nightwear- en sportcollecties BE+ onder de aandacht. Supermodel Constance Jablonsky is momenteel gezicht van de retailformule.