Lingerieketen Etam heropent vernieuwde winkels in Doornik en Woluwé | RetailDetail

Lingerieketen Etam heropent vernieuwde winkels in Doornik en Woluwé

Lingerieketen Etam heropent vernieuwde winkels in Doornik en Woluwé
Winkel Etam in Lyon (République) - Foto: Etam

De Franse lingerieketen Etam heropent deze maand twee winkels die het heeft vernieuwd. De winkels, in de winkelcentra van Woluwé en Doornik, openen op 14 en op 21 april de deuren.

 

French Liberté met marmer en hout

Op 14 april opent de eerste getransformeerde winkel opnieuw de deuren in het winkelcentrum Les Bastions in Doornik. Een week later, op 21 april, opent in Woluwé Shopping Center de tweede vernieuwde Etam-winkel de deuren.


Beide vestigingen werden aangekleed volgens het nieuwste winkelconcept van de formule, dat ook al te zien is in de winkels van Etam in Frankrijk. Het winkelconcept wil gezelligheid uitstralen en brengt volgens Etam de boodschap van het merk, die ‘French Liberté’ luidt, nog beter over.


In de vernieuwde boetieks wordt daarom veel gebruik gemaakt van wit en zwart marmer, hout en spiegels. Etam wil verder benadrukken dat het voor meer dan alleen lingerie en badmode staat: het brengt er ook nightwear- en sportcollecties BE+ onder de aandacht. Supermodel Constance Jablonsky is momenteel gezicht van de retailformule.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerk- en outletformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De winkels, waarvan de eerste twee openden in Stockholm en Malmö, en het webplatform zijn een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Eerste Vlaamse Kiabi komt in Brugge

14/06/2018

Amper twee jaar nadat Kiabi de grens met ons land overstak, opent het Franse confectiemerk dit najaar al zijn zesde Belgische winkel. Die komt in Brugge en wordt meteen de allereerste vestiging op Vlaamse bodem.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.

Peek & Cloppenburg sluit in Wijnegem Shopping Center

14/06/2018

Multimerkketen Peek & Cloppenburg sluit op 14 juli haar vestiging in Wijnegem Shopping Center: alle veertig medewerkers verliezen hun job. De winkel op de Antwerpse Meir blijft als laatste Belgische vestiging open.