LolaLiza laat klanten eigen jurk ontwerpen

LolaLiza laat klanten eigen jurk ontwerpen
LolaLiza laat klanten eigen jurk ontwerpen

Moderetailer LolaLiza lanceert een Europese primeur met de nieuwe dienst “LolaLiza Atelier”: vanaf 4 juni krijgen klanten de kans om online een eigen jurk te ontwerpen, en die vervolgens af te halen of te laten bezorgen.

 

Vier stappen

Met deze nieuwe service wil de Belgische modeketen haar klanten de kans geven om hun creativiteit de vrije loop te laten en een eigen jurk te ontwerpen. De klant kan in vier eenvoudige stappen (model, maat, stof en print, accessoire) een gepersonaliseerde jurk creëren en in één klik bestellen. Na drie weken wordt de jurk vanuit Italië aan huis geleverd.

 

De prijs van de gepersonaliseerde jurken varieert van 59 tot 79 euro. LolaLiza levert gratis in de vier landen waarin de keten winkels heeft (België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland). In zes Belgische winkels (Aalst, Auvelais, Eeklo, Lier, Lommel en Tielt-Winge) zullen de klanten de mogelijkheid hebben om de stoffen en accessoires te ontdekken, en enkele samples te passen. Voor deze lancering creëerden de LolaLiza-designers stoffen in rijke materialen en met weelderige prints.

 

"We zijn met trots een Belgisch bedrijf, en zetten digitale innovatie centraal in onze strategie, met de jurk als kernproduct. Die twee elementen hebben geleid tot het LolaLiza Atelier project dat uniek is in Europa", zegt CEO Joachim Rubin. "Het project maakt deel uit van onze huidige inspanningen om morgen nog interessanter en relevanter te zijn voor onze klanten."