Mayerline opent vernieuwde winkel in Wijnegem

Mayerline opent vernieuwde winkel in Wijnegem
Mayerline

Mayerline zet zijn vernieuwingsoperatie verder: het Belgische dameslabel opende zopas zijn zesde vernieuwde vestiging in het winkelcentrum van Wijnegem.

 

Moderne 'look & feel'

De gloednieuwe winkel maakt deel uit van een ruimere vernieuwingsoperatie die Mayerline in 2017 aanvatte: het is de zesde vestiging van het merk die in een nieuw kleedje wordt gestoken. Eerder werden boetieks in Kortrijk, Leuven, Namen, Sint-Niklaas en Sint-Truiden, al onder handen genomen. De winkel moet vooral klasse uitstralen en dus werd er gewerkt met kwaliteitsmaterialen en warme kleuren.

 

"We verwelkomen graag dames die stijlvol voor de dag willen komen. Wel, in onze flagshipstore in Wijnegem Shopping Center zullen zij zich nu ook meteen thuis voelen, in een winkel die dezelfde klasse uitstraalt als waar zij voor staan", aldus CEO Mimi Lamote in een persbericht.

 

Mayerline werd opgericht in 1957 en is sinds 2013 eigendom van Claes Retail Groep, ook bekend van JBC. Lange tijd richtte het merk zich bijna uitsluitend op de wat rijpere vrouw, maar onder leiding van Lamote werd die positionering verbreed.