Miss Etam stelt nieuw concept voor | RetailDetail

Miss Etam stelt nieuw concept voor

Miss Etam stelt nieuw concept voor
Miss Etam

Winkelketen Miss Etam heeft in Stadshart Amstelveen een eerste vestiging geopend die gebruik maakt van een nieuw concept. Daarbij valt vooral het meubel in het midden van de winkel op, dat de vorm heeft van de letter E uit het logo.

Warm, zacht en vrouwelijk

"Uitgangspunt is dat de winkel actueel, maar vooral warm, zacht en vrouwelijk aanvoelt,",zegt een woordvoerder aan FashionUnited. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijk licht, maar ook hout en sfeerverlichting spelen een belangrijke rol. Het E-vormige meubel in het midden doet dienst als gewoon kledingrek, maar ook als bar voor klanten die in de winkel even iets willen drinken.

 

In de winkel is ook extra aandacht voor de presentatie van broeken, waarvoor een geheel nieuwe ruimte werd gecreëerd. Op de tussenverdieping is dan weer de plussizecollectie te vinden en kunnen klanten terecht voor stijladvies en inspiratie door middel van voorgestelde outfits.

 

Amstelveen moet een vertrekpunt worden voor een vernieuwing van de volledige keten, die momenteel bestaat uit meer dan negentig winkels. Miss Etam maakt sinds vorig jaar deel uit van de Belgische FNG Group, toen die via een omgekeerde overname R&S Retail in handen kreeg.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.