Miss Etam stelt nieuw concept voor | RetailDetail

Miss Etam stelt nieuw concept voor

Miss Etam stelt nieuw concept voor
Miss Etam

Winkelketen Miss Etam heeft in Stadshart Amstelveen een eerste vestiging geopend die gebruik maakt van een nieuw concept. Daarbij valt vooral het meubel in het midden van de winkel op, dat de vorm heeft van de letter E uit het logo.

Warm, zacht en vrouwelijk

"Uitgangspunt is dat de winkel actueel, maar vooral warm, zacht en vrouwelijk aanvoelt,",zegt een woordvoerder aan FashionUnited. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijk licht, maar ook hout en sfeerverlichting spelen een belangrijke rol. Het E-vormige meubel in het midden doet dienst als gewoon kledingrek, maar ook als bar voor klanten die in de winkel even iets willen drinken.

 

In de winkel is ook extra aandacht voor de presentatie van broeken, waarvoor een geheel nieuwe ruimte werd gecreëerd. Op de tussenverdieping is dan weer de plussizecollectie te vinden en kunnen klanten terecht voor stijladvies en inspiratie door middel van voorgestelde outfits.

 

Amstelveen moet een vertrekpunt worden voor een vernieuwing van de volledige keten, die momenteel bestaat uit meer dan negentig winkels. Miss Etam maakt sinds vorig jaar deel uit van de Belgische FNG Group, toen die via een omgekeerde overname R&S Retail in handen kreeg.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

e5 Mode treedt toe tot de Fair Wear Foundation

24/05/2018

ECG, de design- en importafdeling van kledingketen e5 Mode, wordt lid van de Fair Wear Foundation. Die internationale organisatie ijvert samen met kledingmerken voor betere arbeidsomstandigheden voor textielarbeiders.

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Decathlon opent dertigste winkel in Nijvel

23/05/2018

Decathlon opent zijn dertigste Belgische vestiging in het winkelcentrum Shopping Nivelles in Nijvel. In september opent de winkel de deuren, maar in afwachting daarvan is er een tijdelijke digitale Connect-shop voor online bestellingen.

Schoenen Torfs wordt franchisenemer The Athlete’s Foot

23/05/2018

Op vrijdag 1 juni opent sneakerketen The Athlete’s Foot een winkel in Waasland Shopping Center. De tweede winkel in België is meteen ook de eerste in een partnership met Schoenen Torfs. Later dit jaar volgt nog een vestiging in Eeklo.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen.