Miss Etam vernieuwt logo, site en winkels

Miss Etam vernieuwt logo, site en winkels

Kledingmerk Miss Etam lanceert een nieuwe huisstijl met een nieuw logo, een vernieuwde website en een nieuwe inrichting voor de winkels, die stapsgewijs zal worden ingevoerd. Zo wil het merk meer beleving toevoegen voor de klanten.

Meer aandacht voor merkbeleving

Miss Etam wil meer aandacht besteden aan merkbeleving om de missie ‘Mooi jezelf zijn’ uit te dragen. Het merk wil helpen het mooiste in iedere vrouw naar boven te halen met mode voor ieder moment van de dag, voor ieder figuur en type en voor de juiste prijs. De nieuwe huisstijl, waaronder de nieuwe vormgeving voor de fysieke- en online communicatie en het nieuwe logo, sluit aan bij deze ontwikkeling. Met de nieuwe communicatie wil het merk dichter bij de doelgroep komen en beter met klanten communiceren over wat ‘Mooi jezelf zijn’ voor hen betekent.

 

Miss Etam telt 99 winkels in Nederland en heeft een webshop. Het merk dat in ons land een historie van meer dan negentig jaar kent, heeft een naamsbekendheid van bijna honderd procent. Het staat volgens het winkelend publiek dan ook in de top tien van meest onmisbare merken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Amazon werkt aan eigen sportkleding

17/10/2017

Amazon zou momenteel werken aan eigen collecties sportkleding en daarvoor al contact hebben met producenten die ook al werken voor ketens als Gap en Uniqlo. Momenteel produceren ze wel nog maar kleine aantallen.

Doorstart McGregor komt er niet

16/10/2017

De doorstart van modeketens McGregor en Gaastra gaat dan toch niet door. Het failliete bedrijf werd enkele weken geleden overgenomen door Rens van der Schoor, maar die ziet een doorstart niet meer zitten.

H&M investeert in recyclage van oude kleding

12/10/2017

Het Zweedse H&M heeft een minderheidsaandeel genomen in Re:newcell, dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van een duurzame mode-industrie. De technologie van Re:newcell mikt op de recyclage van oude kleding.

Winst Uniqlo meer dan verdubbeld

12/10/2017

Het Japanse Uniqlo heeft in het voorbije boekjaar zijn winst meer dan verdubbeld. De omzet ging er nochtans maar met iets meer dan 4% op vooruit. De modeketen verwacht dat de internationale verkoop binnenkort groter is dan die in Japan.

Ook Gucci stopt nu met bont

12/10/2017

Modemerk Gucci gaat geen bont meer verwerken in zijn kleding en accessoires. Dat heeft CEO Marco Bizzarri aangekondigd tijdens een toespraak in het London College of Fashion, bij de uitreiking van de Kering Award voor duurzame mode.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Back to top