MS Mode komt met nieuwe webshop | RetailDetail

MS Mode komt met nieuwe webshop

MS Mode komt met nieuwe webshop

Volgende maand lanceert het vernieuwde MS Mode ook een nieuwe webshop. Na de doorstart wil het zich immers meer gaan richten op e-commerce en daar hoort natuurlijk een volledig vernieuwde online winkel bij.

Inspiratie en advies

Zo wordt er op de nieuwe webshop meer aandacht gegeven aan de juiste pasvorm, met onder andere een 'shape guide'. Daarnaast is er ook heel wat advies en inspiratie te vinden. “Uit onderzoek blijkt dan onze klant echt behoefte heeft aan inspiratie voor outfits en antwoorden op vragen”, zegt woordvoerster Brigitte Stolk aan Twinkle.

 

Ook op technisch vlak zijn er de nodige aanpassingen gebeurd en de webshop werd volledig responsive, waardoor hij ook perfect moet werken op mobiele apparaten.

 

MS Mode maakte eind vorig jaar een doorstart onder de voormalige eigenaar Roland Kahn, maar dan wel in een sterk afgeslankte vorm. Daarbij overleefde ongeveer de helft van de winkels in Spanje, Frankrijk en de Benelux. Na de eerste paar maanden is Kahn alvast positief gestemd: “Ik ben erg blij. De eerste tekenen van herstel zijn hoopvol. We denken dit jaar al winst te maken”, zegt hij aan De Telegraaf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.