MS Mode komt met nieuwe webshop | RetailDetail

MS Mode komt met nieuwe webshop

MS Mode komt met nieuwe webshop

Volgende maand lanceert het vernieuwde MS Mode ook een nieuwe webshop. Na de doorstart wil het zich immers meer gaan richten op e-commerce en daar hoort natuurlijk een volledig vernieuwde online winkel bij.

Inspiratie en advies

Zo wordt er op de nieuwe webshop meer aandacht gegeven aan de juiste pasvorm, met onder andere een 'shape guide'. Daarnaast is er ook heel wat advies en inspiratie te vinden. “Uit onderzoek blijkt dan onze klant echt behoefte heeft aan inspiratie voor outfits en antwoorden op vragen”, zegt woordvoerster Brigitte Stolk aan Twinkle.

 

Ook op technisch vlak zijn er de nodige aanpassingen gebeurd en de webshop werd volledig responsive, waardoor hij ook perfect moet werken op mobiele apparaten.

 

MS Mode maakte eind vorig jaar een doorstart onder de voormalige eigenaar Roland Kahn, maar dan wel in een sterk afgeslankte vorm. Daarbij overleefde ongeveer de helft van de winkels in Spanje, Frankrijk en de Benelux. Na de eerste paar maanden is Kahn alvast positief gestemd: “Ik ben erg blij. De eerste tekenen van herstel zijn hoopvol. We denken dit jaar al winst te maken”, zegt hij aan De Telegraaf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Belgian Friday is nieuw Belgisch online koopjesweekend

15/05/2018

Na Black Friday is er nu ook de eerste Belgian Friday: de ketens Kiabi, La RedouteSarenza, Veritas, Jack & Jones en Tape à l'Oeil lanceren op vrijdag 18 mei een nieuw winkelevenement, met kortingen en acties voor wie online shopt.

.NU: een luxeconcept voor de zoekende man

15/05/2018

Terwijl grote retailers vechten voor hun leven, duiken vernieuwende kleine boetieks overal op in de winkelstraten. .NU in Gent is zo’n nieuw concept, dat het tekort aan luxueuze herenboetieks wil opvangen.