My Jewellery opende winkel in Utrecht | RetailDetail

My Jewellery opent tweede winkel in Utrecht

My Jewellery opent tweede winkel in Utrecht

Online sieradenformule My Jewellery heeft een tweede winkel geopend aan het Oudkerkhof in de Utrechtse binnenstad.

Online formule kent grote community

De online formule heeft in de afgelopen jaren veel klanten aan zich weten te binden en vroeg op Facebook of haar klanten willen meedenken in welk stadscentrum de onderneming moet starten, om plannen te kunnen maken voor 2017.

 

My Jewellery ziet de fysieke winkel als een belangrijke voorwaarde voor verdere merkgroei. “We willen als merk groeien en dat kun je het uiteindelijk het beste doen door fysiek aanwezig te zijn in de winkelstraat”, vertelt Sharon Hilgers. “Online blijft natuurlijk onze focus, via de winkel(s) willen we vooral een nieuwe doelgroep aanboren en de huidige klanten nog meer proberen te binden aan ons merk.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ex-medewerksters beschuldigen Nike van discriminatie

14/08/2018

Enkele Amerikaanse ex-werknemers van Nike hebben een rechtszaak aangespannen tegen het sportmerk. De vrouwen zouden minder loon hebben gekregen dan mannelijke collega’s en ongepast gedrag moeten ondergaan.

McGregor wint rechtszaak van Reebok

13/08/2018

Modemerk McGregor heeft verkregen dat Reebok de naam van vechtsporter Conor McGregor niet meer mag gebruiken. De naam is een inbreuk op het merkrecht, ook al bestaat McGregor momenteel niet: het label ging al twee jaar op rij failliet.

Omzet modegroep WE blijft teruglopen

10/08/2018

Modegroep WE International blijft omzet verliezen: de verkoopcijfers liepen vorig jaar met 2,8% terug naar 275,8 miljoen euro. Ook de operationele winst gaat erop achteruit, al blijft de nettowinst stabiel.

Sports Direct koopt failliete warenhuisketen House of Fraser

10/08/2018

Mike Ashley, de eigenaar van Sports Direct, koopt de Britse warenhuisketen House of Fraser voor zo’n 100 miljoen euro. De overname komt er luttele uren nadat de 169-jarige keten het faillissement aanvroeg.

Adidas scoort dankzij WK voetbal

09/08/2018

Het Duitse sportmodemerk Adidas heeft een topkwartaal achter de rug, met dank aan het voorbije WK voetbal. De totale omzet steeg 4% tot 5,26 miljard euro. liefst 3,2 miljard daarvan haalde Adidas uit de verkoop van sportschoenen.

Amper 2% Amazon Alexa-gebruikers kocht al via voice

07/08/2018

Slechts 2% van alle Amazon Echo-eigenaars in de VS kocht al iets via de slimme speakers. Velen probeerden het al wel, maar haakten onderweg af. Is de technologie waardeloos of nog niet klaar?