Nieuwe formule The Sting gelanceerd in Amsterdam | RetailDetail

Nieuwe formule The Sting gelanceerd in Amsterdam

Nieuwe formule The Sting gelanceerd in Amsterdam
Facebook

In Amsterdam is de eerste vestiging van Cotton Club geopend, de nieuwe formule van The Sting. Cotton Club is een nieuw damesmodelabel dat vooral casual mode met een mediterrane toets aanbiedt.

Geen eigen webwinkel

Het interieur van de nieuwe formule maakt gebruik van veel licht en hout, in voornamelijk wit. “De ondernemende en reislustige vrouw met een casual stijl zal zich hier snel in thuis voelen”, klinkt het in een persbericht. Het label biedt voornamelijk basics als T-shirts, jurken, rokken en truien, met prijzen van 9,95 tot 59,95 euro. De winkel is te vinden aan het Gelderlandplein in Amsterdam. Het neemt daar de intrek in het oude pand van Costes, dat naar een grote winkel verhuist.

 

De collecties van Cotton Club zullen niet enkel te vinden zijn in de eigen winkel, maar ook in de vestigingen en de webshop van The Sting. Cotton Club heeft geen eigen webshop. Een tweede winkel van Cotton Club opent op 12 oktober de deuren in Nijmegen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nieuwe CEO van Esprit komt van New Look

21/03/2018

Modeketen Esprit krijgt een nieuwe CEO: Jose Manuel Martínez verlaat het bedrijf en geeft de fakkel door aan Anders Kristiansen. De voormalige topman van New Look moet Esprit in een nieuwe groeifase brengen, met vooral ambitieuze plannen in China.

Supertrash nu toch failliet

21/03/2018

Het Nederlandse modebedrijf Supertrash, opgericht door ontwerpster Olcay Gulsen, heeft dan toch het faillissement aangevraagd. Een jaar geleden leek het nog dat het bedrijf gered was dankzij een nieuwe groep investeerders.

Nieuw concept voor foodstart-ups in hartje Antwerpen

20/03/2018

In de Hoogstraat in Antwerpen vinden kleine start-ups die verse voeding verkopen binnenkort ruimte om hun concept uit te proberen. De indoormarkt opent de deuren in de voormalige De Krak en biedt plaats aan twintig pop-upzaken.

Dior ruilt Belgisch creatief directeur in voor Brit

19/03/2018

De Belg Kris Van Assche was elf jaar lang creatief directeur van Dior Homme, maar verlaat nu het modehuis om nieuwe uitdagingen aan te gaan. In zijn plaats komt Brits ontwerper Kim Jones.

Samsonite toont nieuw winkelconcept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Koffermerk Rimowa zet alle dealercontracten stop

19/03/2018

Het koffermerk Rimowa, onderdeel van luxeconcern LVMH, heeft alle dealercontracten stopgezet. Het gaat binnenkort een volledig nieuwe procedure opstarten, waarbij slechts een deel van de dealers opnieuw een contract krijgt.

Back to top