Nieuwe formule The Sting gelanceerd in Amsterdam | RetailDetail

Nieuwe formule The Sting gelanceerd in Amsterdam

Nieuwe formule The Sting gelanceerd in Amsterdam
Facebook

In Amsterdam is de eerste vestiging van Cotton Club geopend, de nieuwe formule van The Sting. Cotton Club is een nieuw damesmodelabel dat vooral casual mode met een mediterrane toets aanbiedt.

Geen eigen webwinkel

Het interieur van de nieuwe formule maakt gebruik van veel licht en hout, in voornamelijk wit. “De ondernemende en reislustige vrouw met een casual stijl zal zich hier snel in thuis voelen”, klinkt het in een persbericht. Het label biedt voornamelijk basics als T-shirts, jurken, rokken en truien, met prijzen van 9,95 tot 59,95 euro. De winkel is te vinden aan het Gelderlandplein in Amsterdam. Het neemt daar de intrek in het oude pand van Costes, dat naar een grote winkel verhuist.

 

De collecties van Cotton Club zullen niet enkel te vinden zijn in de eigen winkel, maar ook in de vestigingen en de webshop van The Sting. Cotton Club heeft geen eigen webshop. Een tweede winkel van Cotton Club opent op 12 oktober de deuren in Nijmegen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Eerste OKay met Collect&Go-afhaalpunt opent in Heusden

16/07/2018

OKay, de buurtsupermarkt van Colruyt Group, opent een eerste vestiging met Collect&Go-afhaalpunt in Heusden. De nieuwe vestiging test de afhaalservice, die bij succes ook naar andere OKay-winkels wordt uitgerold.