& Other Stories komt naar Utrecht | RetailDetail

& Other Stories komt naar Utrecht

& Other Stories komt naar Utrecht

Modeketen & Other Stories, één van de concepten van het Zweedse modebedrijf H&M, gaat binnenkort een nieuw filiaal openen in Utrecht. Het zal de tweede Nederlandse vestiging worden van de keten.

600 vierkante meter

Voorlopig is er nog geen exacte datum bekend voor de opening, maar de locatie is al wel bevestigd: & Other Stories zal zijn deuren open op de Oudegracht 151 in een pand van 600 m², verdeeld over twee verdiepingen.

 

& Other Stories is binnen de groep H&M een concept dat mikt op een hoger segment, met duurdere collecties die langer moeten meegaan dan de fast fashion van enkele andere merken binnen de groep.

 

De keten verkocht lange tijd zijn collecties enkel online, maar opende in 2013 toch ook zijn eerste fysieke winkels. De eerste vestiging in de Benelux opende in de lente van 2014 zijn deuren in Antwerpen. Eind 2014 opende dan ook een winkel in Amsterdam.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Maken Chinese gevangenen kleren voor H&M en C&A?

20/02/2018

De Britse ex-journalist Peter Humphrey beticht C&A en H&M van dwangarbeid. Met eigen ogen zou hij gezien hebben hoe gevangenen in Shanghai moesten werken voor Westerse ketens. De retailers onderzoeken de zaak.

Chanel neemt aandeel in online retailer Farfetch

19/02/2018

Het Franse modemerk Chanel heeft een minderheidsaandeel genomen in het Britse Farfetch. Chanel wil de kennis van de online retailer gebruiken om zelf meer digitale innovaties te ontwikkelen voor de eigen klanten.

Monoprix wil webshop Sarenza overnemen

19/02/2018

Winkelketen Monoprix, onderdeel van de Franse Groupe Casino, heeft gesprekken opgestart rond een overname van online schoenverkoper Sarenza. Sarenza is een van de belangrijkste online merken in Frankrijk.

Zalando breidt samenwerking met Duitse retailers uit

16/02/2018

Zalando heeft de samenwerking met fysieke retailers in Duitsland verder uitgebreid. Schoenwinkels konden al bestellingen versturen via Zalando en nu is dat ook het geval voor winkels die kleding verkopen.

Kiabi opent grootste Belgische winkel in Westland Shopping Center

15/02/2018

De Franse kledingketen Kiabi opent zijn vijfde Belgische winkel in het Westland Shopping Center in Anderlecht. Het is meteen de grootste vestiging van de familieketen in ons land, met een oppervlakte van ruim 1.800 m².

H&M waarschuwt voor moeilijk 2018

15/02/2018

De Zweedse modegroep H&M waarschuwt dat ook 2018 nog een moeilijk jaar kan worden voor het bedrijf. Het maakt dan wel werk van de online verkoop, de omzet in de winkels zal het komende jaar waarschijnlijk verder dalen.

Back to top