& Other Stories komt naar Utrecht | RetailDetail

& Other Stories komt naar Utrecht

& Other Stories komt naar Utrecht

Modeketen & Other Stories, één van de concepten van het Zweedse modebedrijf H&M, gaat binnenkort een nieuw filiaal openen in Utrecht. Het zal de tweede Nederlandse vestiging worden van de keten.

600 vierkante meter

Voorlopig is er nog geen exacte datum bekend voor de opening, maar de locatie is al wel bevestigd: & Other Stories zal zijn deuren open op de Oudegracht 151 in een pand van 600 m², verdeeld over twee verdiepingen.

 

& Other Stories is binnen de groep H&M een concept dat mikt op een hoger segment, met duurdere collecties die langer moeten meegaan dan de fast fashion van enkele andere merken binnen de groep.

 

De keten verkocht lange tijd zijn collecties enkel online, maar opende in 2013 toch ook zijn eerste fysieke winkels. De eerste vestiging in de Benelux opende in de lente van 2014 zijn deuren in Antwerpen. Eind 2014 opende dan ook een winkel in Amsterdam.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

e5 Mode treedt toe tot de Fair Wear Foundation

24/05/2018

ECG, de design- en importafdeling van kledingketen e5 Mode, wordt lid van de Fair Wear Foundation. Die internationale organisatie ijvert samen met kledingmerken voor betere arbeidsomstandigheden voor textielarbeiders.

Schoenen Torfs wordt franchisenemer The Athlete’s Foot

23/05/2018

Op vrijdag 1 juni opent sneakerketen The Athlete’s Foot een winkel in Waasland Shopping Center. De tweede winkel in België is meteen ook de eerste in een partnership met Schoenen Torfs. Later dit jaar volgt nog een vestiging in Eeklo.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.