& Other Stories komt naar Utrecht | RetailDetail

& Other Stories komt naar Utrecht

& Other Stories komt naar Utrecht

Modeketen & Other Stories, één van de concepten van het Zweedse modebedrijf H&M, gaat binnenkort een nieuw filiaal openen in Utrecht. Het zal de tweede Nederlandse vestiging worden van de keten.

600 vierkante meter

Voorlopig is er nog geen exacte datum bekend voor de opening, maar de locatie is al wel bevestigd: & Other Stories zal zijn deuren open op de Oudegracht 151 in een pand van 600 m², verdeeld over twee verdiepingen.

 

& Other Stories is binnen de groep H&M een concept dat mikt op een hoger segment, met duurdere collecties die langer moeten meegaan dan de fast fashion van enkele andere merken binnen de groep.

 

De keten verkocht lange tijd zijn collecties enkel online, maar opende in 2013 toch ook zijn eerste fysieke winkels. De eerste vestiging in de Benelux opende in de lente van 2014 zijn deuren in Antwerpen. Eind 2014 opende dan ook een winkel in Amsterdam.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ex-medewerksters beschuldigen Nike van discriminatie

14/08/2018

Enkele Amerikaanse ex-werknemers van Nike hebben een rechtszaak aangespannen tegen het sportmerk. De vrouwen zouden minder loon hebben gekregen dan mannelijke collega’s en ongepast gedrag moeten ondergaan.

McGregor wint rechtszaak van Reebok

13/08/2018

Modemerk McGregor heeft verkregen dat Reebok de naam van vechtsporter Conor McGregor niet meer mag gebruiken. De naam is een inbreuk op het merkrecht, ook al bestaat McGregor momenteel niet: het label ging al twee jaar op rij failliet.

Omzet modegroep WE blijft teruglopen

10/08/2018

Modegroep WE International blijft omzet verliezen: de verkoopcijfers liepen vorig jaar met 2,8% terug naar 275,8 miljoen euro. Ook de operationele winst gaat erop achteruit, al blijft de nettowinst stabiel.

Sports Direct koopt failliete warenhuisketen House of Fraser

10/08/2018

Mike Ashley, de eigenaar van Sports Direct, koopt de Britse warenhuisketen House of Fraser voor zo’n 100 miljoen euro. De overname komt er luttele uren nadat de 169-jarige keten het faillissement aanvroeg.

Adidas scoort dankzij WK voetbal

09/08/2018

Het Duitse sportmodemerk Adidas heeft een topkwartaal achter de rug, met dank aan het voorbije WK voetbal. De totale omzet steeg 4% tot 5,26 miljard euro. liefst 3,2 miljard daarvan haalde Adidas uit de verkoop van sportschoenen.

Waste2Wear tovert 2 miljoen plastic flessen om tot kleding

07/08/2018

Textielbedrijf Waste2Wear zal eind dit jaar een herfst- en wintercollectie lanceren samen met zes grote modemerken. Die kleding zal volledig vervaardigd zijn uit gerecycleerde materialen afkomstig van de oceanen en vuilnisbelten.