& Other Stories komt naar Utrecht

& Other Stories komt naar Utrecht

Modeketen & Other Stories, één van de concepten van het Zweedse modebedrijf H&M, gaat binnenkort een nieuw filiaal openen in Utrecht. Het zal de tweede Nederlandse vestiging worden van de keten.

600 vierkante meter

Voorlopig is er nog geen exacte datum bekend voor de opening, maar de locatie is al wel bevestigd: & Other Stories zal zijn deuren open op de Oudegracht 151 in een pand van 600 m², verdeeld over twee verdiepingen.

 

& Other Stories is binnen de groep H&M een concept dat mikt op een hoger segment, met duurdere collecties die langer moeten meegaan dan de fast fashion van enkele andere merken binnen de groep.

 

De keten verkocht lange tijd zijn collecties enkel online, maar opende in 2013 toch ook zijn eerste fysieke winkels. De eerste vestiging in de Benelux opende in de lente van 2014 zijn deuren in Antwerpen. Eind 2014 opende dan ook een winkel in Amsterdam.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Persoonlijke webwinkel voor elke Zalando-klant op komst

15/12/2017

Bij Zalando zijn liefst 600 medewerkers bezig met artificiële intelligentie. De online moderetailer wil zijn shopomgeving op die manier volledig personaliseren: binnen de 18 maanden moeten alle klanten er een eigen aanbod op maat aantreffen. 

Minder klanten en dus minder omzet voor H&M

15/12/2017

De Zweedse H&M Group heeft in het vierde kwartaal de omzet met 4 procent zien dalen. Die daling is te wijten aan het feit dat de winkels van het modebedrijf minder klanten over de vloer hebben gekregen.

Zo verbetert JBC de winkelervaring

14/12/2017

JBC opent vandaag haar Innovation Lab op de Corda Campus in Hasselt. De kledingketen experimenteert er met bewegingssensoren, gepersonaliseerde in-store boodschappen, een pop-up printshop en een feedbacktotem.

Hunkemöller is Europees Retailer van het Jaar

14/12/2017

De Nederlandse lingerieketen Hunkemöller is verkozen tot ‘Retail of the Year Europe 2017-2018’. De verkiezing werd voor de derde keer georganiseerd door Q&A, dat ook in België en Nederland de Retailer van het Jaar verkiest.

Amancio Ortega neemt afscheid van Inditex met grote kwartaalgroei

14/12/2017

In de eerste drie kwartalen van het boekjaar 2017 is de omzet van Inditex met 10% gegroeid naar 17,96 miljard euro. Dat maakte het Spaanse modebedrijf bekend in de schaduw van het afscheid van de grote man achter Inditex, Amancio Ortega.

Hunkemöller levert binnen twee uur aan de deur

12/12/2017

Lingerieketen Hunkemöller biedt in aanloop naar de feestdagen een deel van zijn klanten een nieuwe service. Wie binnen de ring van Amsterdam of Antwerpen woont, kan zijn aankoop immers binnen twee uur laten leveren.

Back to top