Patrik Geurts stopt als CEO bij Mayerline

Patrik Geurts stopt als CEO bij Mayerline

Verandering aan de top bij Mayerline: CEO Patrik Geurts en bestuurder Annick Meyer, ook kleindochter van de oprichter van het modemerk, hebben besloten om vanaf 1 oktober hun operationele verantwoordelijkheden neer te leggen.

Samen stoppen

De positie van Patrik Geurts zal worden overgenomen door Ann Surkyn, die momenteel inkoopdirecteur bij Mayerline is.

 

"Ons hart ligt bij het bedrijf. Sinds de overname in 2013 waait er een nieuwe positieve wind bij Mayerline. We waren getuige van de geboorte van een nieuwe lijn, Améline, en we zagen onze medewerkers zich vol overgave inzetten voor deze nieuwe dynamiek. Onze beslissing is een logische stap na de overname enkele jaren geleden. Zo krijgt ons geliefd bedrijf alle groeikansen met een nieuwe CEO die de uitdagingen van de toekomst met hart en ziel aangaat. Mijn vrouw en ik zijn samen in dit prachtige verhaal gestapt, en hebben besloten er dan ook samen uit te stappen", aldus Patrik Geurts over zijn beslissing.

 

Mayerline is sinds 2013 in handen van CRG, de holding boven JBC. “We gaan verder op de ingeslagen weg om de groei te versnellen en steken nog een tandje bij. Zo starten we dit najaar met de webshop en openen we bovendien een flagshipstore in Antwerpen. We bestuderen op dit moment enkele pistes van het merk Mayerline in het buitenland en we bekijken enkele locaties in Brussel. Ondertussen verruimen we het assortiment van het jongere zusje Améline, waarvan de opstart onze verwachtingen heeft overtroffen”, aldus Bart Claes van CRG.

Tags: