Primark opent allereerste pop-up

Primark opent allereerste pop-up
Shutterstock.com

In Londen opent Primark morgen de eerste pop-upwinkel uit zijn bestaan. De tijdelijke shop moet de lancering van de nieuwe, ethische collectie van de winkelketen ondersteunen.

 

Duurzame collectie

Primark koos de hippe wijk Shoreditch in Oost-Londen voor de nieuwe winkel. Die moet de nieuwe 'wellness'-collectie van het merk kracht bijzetten, meldt Retail Gazette. De pop-up van amper 140 m² groot zal geopend zijn van 18 februari tot 8 maart.

 

De nieuwe collectie is onderdeel van het Primark Cares-programma, dat deel uitmaakt van de ambities van de retailer om een verantwoordelijke retailer te zijn en meer producten aan te bieden die zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

 

In de pop-up zullen een 75-tal producten te vinden zijn. Volgens de Ierse budgetmodeketen zijn alle items in de collectie gemaakt van biologisch katoen, gerecycleerde materialen of duurzame materialen. De volledige collectie zal ook in elf Britse filialen van de winkelketen te vinden zijn. Primark wil een beperkte selectie ook verkopen in 200 winkels in de rest van Europa en de Verenigde Staten.