Reinhard Frans opent eerste vestiging in België

Reinhard Frans opent eerste vestiging in België
Reinhard Frans

Schoenenverkoper Reinhard Frans, in Nederland bekend voor zijn handgemaakte herenschoenen, opent op 4 mei een eerste buitenlandse winkel. Die zal te vinden zijn in de Leopoldstraat in Antwerpen.

 

Betaalbare luxe

Reinhard Frans heeft reeds acht winkels in Nederland en trekt nu voor het eerst de grens over. België krijgt de primeur: “De keuze voor Antwerpen is eigenlijk heel logisch”, zegt partner Jasper Withaar in een persbericht. “Reinhard Frans staat voor klassieke herenschoenen voor de moderne gentleman. Dit past uitstekend bij de Vlaamse klant en bij Antwerpen als modestad.”

 

Reinhard Frans is een familiebedrijf, dat alle stappen van het productieproces nog in eigen hand houdt. Design, productie én verkoop gebeuren in eigen beheer. Het motto van het schoenenbedrijf is ‘affordable luxury’. De standaard collectie van Reinhard Frans wordt verkocht aan een vaste prijs van 160 euro, maar tegen een meerprijs is het mogelijk om de schoenen te laten personaliseren: model, leersoort, leest, zool en design kunnen allemaal worden aangepast.