Ronald Boeckx naar Bel & Bo | RetailDetail

Ronald Boeckx naar Bel & Bo

Ronald Boeckx naar Bel & Bo
Bel & Bo

Ronald Boeckx, de voormalige CEO van e5 mode, heeft al een nieuwe uitdaging gevonden: hij wordt lid van de raad van bestuur van modeketen Bel & Bo en zal daar meteen ook de functie van commercieel directeur opnemen.

Mooi familiebedrijf

Boeckx stond van 2009 tot juni 2017 aan het hoofd van e5 mode, waar hij intussen werd opgevolgd door Alexander Talpe, neef van oprichter Etienne Kaesteker. Nu neemt hij opnieuw een functie op bij een Belgische modeketen: hij wordt commercieel directeur en lid van de raad van bestuur van Bel & Bo. Dat familiebedrijf bestaat al dertig jaar, heeft bijna honderd winkels en wordt geleid door CEO Michel Delfosse.

 

“Ik ben enthousiast om hierdoor mijn carrière in de sector te kunnen verderzetten en mee te mogen werken aan de groei van dit mooie familiebedrijf”, verklaart Boeckx aan RetailDetail.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Belgian Friday is nieuw Belgisch online koopjesweekend

15/05/2018

Na Black Friday is er nu ook de eerste Belgian Friday: de ketens Kiabi, La RedouteSarenza, Veritas, Jack & Jones en Tape à l'Oeil lanceren op vrijdag 18 mei een nieuw winkelevenement, met kortingen en acties voor wie online shopt.

.NU: een luxeconcept voor de zoekende man

15/05/2018

Terwijl grote retailers vechten voor hun leven, duiken vernieuwende kleine boetieks overal op in de winkelstraten. .NU in Gent is zo’n nieuw concept, dat het tekort aan luxueuze herenboetieks wil opvangen.