Ronald Boeckx naar Bel & Bo | RetailDetail

Ronald Boeckx naar Bel & Bo

Ronald Boeckx naar Bel & Bo
Bel & Bo

Ronald Boeckx, de voormalige CEO van e5 mode, heeft al een nieuwe uitdaging gevonden: hij wordt lid van de raad van bestuur van modeketen Bel & Bo en zal daar meteen ook de functie van commercieel directeur opnemen.

Mooi familiebedrijf

Boeckx stond van 2009 tot juni 2017 aan het hoofd van e5 mode, waar hij intussen werd opgevolgd door Alexander Talpe, neef van oprichter Etienne Kaesteker. Nu neemt hij opnieuw een functie op bij een Belgische modeketen: hij wordt commercieel directeur en lid van de raad van bestuur van Bel & Bo. Dat familiebedrijf bestaat al dertig jaar, heeft bijna honderd winkels en wordt geleid door CEO Michel Delfosse.

 

“Ik ben enthousiast om hierdoor mijn carrière in de sector te kunnen verderzetten en mee te mogen werken aan de groei van dit mooie familiebedrijf”, verklaart Boeckx aan RetailDetail.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

H&M scoort alweer onder de verwachtingen

16/03/2018

De Zweedse modeketen Hennes & Mauritz zet het nieuwe boekjaar alweer met minder gunstige cijfers in. Nu ook de verkoop in eigen land voor het eerst in decennia inkrimpt, neemt het vertrouwen bij investeerders af.

Bod op Yoox Net-a-Porter goedgekeurd door mededingingsautoriteit

16/03/2018

De Italiaanse mededingingsautoriteit heeft de mogelijke overname van Yoox Net-a-Porter door het Zwitserse Richemont goedgekeurd. Als het volledige bod wordt aanvaard, dan heeft het een waarde van 2,7 miljard euro.

Donatella Versace zweert bont af

15/03/2018

Het Italiaanse modemerk Versace stopt met het gebruik van bont. Ontwerpster Donatella Versace wil geen dieren meer doden voor mode, zegt ze in een interview met The Economist.

FNG wil terugkeren naar België

15/03/2018

De Belgisch-Nederlandse modegroep FNG wil zijn statutaire zetel weer van Nederland naar België verplaatsen. Ook plant de groep achter Brantano, Claudia Sträter en Miss Etam zich op de beurs in Brussel te laten noteren.

"Beste jaar ooit" voor Deens schoenenmerk Ecco

14/03/2018

Ecco kijkt terug op 2017 als zijn beste financiële jaar ooit. Het Deense schoenenmerk, bekend om zijn 'volg-de-voet'-filosofie, overtrof met een groei van 8% de eigen verwachtingen.

Adidas sluit 2017 sterk af

14/03/2018

Het Duitse sportmerk Adidas heeft 2017 afgesloten met een omzetstijging van 16% bij gelijke wisselkoersen. Daarbij groeide de winst met bijna een derde. Voor 2018 verwacht Adidas opnieuw een groei van ongeveer 10%.

Back to top