Samsøe & Samsøe opent eerste showroom in België

Samsøe & Samsøe opent eerste winkel in België

Samsøe & Samsøe opent eerste winkel in België
Shutterstock

Het Deense modemerk Samsøe & Samsøe opent vanaf februari volgend jaar zijn eerste Belgische filiaal in Antwerpen. Klanten vinden er kleding, schoenen en accessoires van het merk dat voorheen enkel online en bij Nederlandse boetieks te koop was.

Eerste eigen winkel in België

De komst van een Belgisch filiaal van modemerk Samsøe & Samsøe heeft lang op zich laten wachten, maar vanaf begin februari kunnen ook de Belgische fans terecht in een fysieke winkel in eigen land. Het Deense label werd in 1993 opgericht door de broers Klaus en Preben Samsøe en groeide uit van een kleine juwelierszaak tot een internationaal modehuis dat bekendstaat om zijn minimalistische designs.

 

Ook in België groeit de populariteit van het merk, maar de items van Samsøe & Samsøe waren tot dusver enkel online, bij enkele boetieks of op tweejaarlijkse stockverkopen te koop. In Nederland heeft het merk wel al een aantal eigen winkels. Begin februari opent echter een echte winkel van het label de deuren in de Kammenstraat in Antwerpen. Dat maakte Samsøe & Samsøe zelf bekend door vacatures voor die winkel op de website te plaatsen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dior ruilt Belgisch creatief directeur in voor Brit

19/03/2018

De Belg Kris Van Assche was elf jaar lang creatief directeur van Dior Homme, maar verlaat nu het modehuis om nieuwe uitdagingen aan te gaan. In zijn plaats komt Brits ontwerper Kim Jones.

Samsonite toont nieuw winkelconcept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Koffermerk Rimowa zet alle dealercontracten stop

19/03/2018

Het koffermerk Rimowa, onderdeel van luxeconcern LVMH, heeft alle dealercontracten stopgezet. Het gaat binnenkort een volledig nieuwe procedure opstarten, waarbij slechts een deel van de dealers opnieuw een contract krijgt.

H&M scoort alweer onder de verwachtingen

16/03/2018

De Zweedse modeketen Hennes & Mauritz zet het nieuwe boekjaar alweer met minder gunstige cijfers in. Nu ook de verkoop in eigen land voor het eerst in decennia inkrimpt, neemt het vertrouwen bij investeerders af.

Bod op Yoox Net-a-Porter goedgekeurd door mededingingsautoriteit

16/03/2018

De Italiaanse mededingingsautoriteit heeft de mogelijke overname van Yoox Net-a-Porter door het Zwitserse Richemont goedgekeurd. Als het volledige bod wordt aanvaard, dan heeft het een waarde van 2,7 miljard euro.

Donatella Versace zweert bont af

15/03/2018

Het Italiaanse modemerk Versace stopt met het gebruik van bont. Ontwerpster Donatella Versace wil geen dieren meer doden voor mode, zegt ze in een interview met The Economist.

Back to top