Samsøe & Samsøe opent eerste showroom in België

Samsøe & Samsøe opent eerste winkel in België

Samsøe & Samsøe opent eerste winkel in België
Shutterstock

Het Deense modemerk Samsøe & Samsøe opent vanaf februari volgend jaar zijn eerste Belgische filiaal in Antwerpen. Klanten vinden er kleding, schoenen en accessoires van het merk dat voorheen enkel online en bij Nederlandse boetieks te koop was.

Eerste eigen winkel in België

De komst van een Belgisch filiaal van modemerk Samsøe & Samsøe heeft lang op zich laten wachten, maar vanaf begin februari kunnen ook de Belgische fans terecht in een fysieke winkel in eigen land. Het Deense label werd in 1993 opgericht door de broers Klaus en Preben Samsøe en groeide uit van een kleine juwelierszaak tot een internationaal modehuis dat bekendstaat om zijn minimalistische designs.

 

Ook in België groeit de populariteit van het merk, maar de items van Samsøe & Samsøe waren tot dusver enkel online, bij enkele boetieks of op tweejaarlijkse stockverkopen te koop. In Nederland heeft het merk wel al een aantal eigen winkels. Begin februari opent echter een echte winkel van het label de deuren in de Kammenstraat in Antwerpen. Dat maakte Samsøe & Samsøe zelf bekend door vacatures voor die winkel op de website te plaatsen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

e5 Mode treedt toe tot de Fair Wear Foundation

24/05/2018

ECG, de design- en importafdeling van kledingketen e5 Mode, wordt lid van de Fair Wear Foundation. Die internationale organisatie ijvert samen met kledingmerken voor betere arbeidsomstandigheden voor textielarbeiders.

Schoenen Torfs wordt franchisenemer The Athlete’s Foot

23/05/2018

Op vrijdag 1 juni opent sneakerketen The Athlete’s Foot een winkel in Waasland Shopping Center. De tweede winkel in België is meteen ook de eerste in een partnership met Schoenen Torfs. Later dit jaar volgt nog een vestiging in Eeklo.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.