Samsøe & Samsøe opent eerste showroom in België

Samsøe & Samsøe opent eerste winkel in België

Samsøe & Samsøe opent eerste winkel in België
Shutterstock

Het Deense modemerk Samsøe & Samsøe opent vanaf februari volgend jaar zijn eerste Belgische filiaal in Antwerpen. Klanten vinden er kleding, schoenen en accessoires van het merk dat voorheen enkel online en bij Nederlandse boetieks te koop was.

Eerste eigen winkel in België

De komst van een Belgisch filiaal van modemerk Samsøe & Samsøe heeft lang op zich laten wachten, maar vanaf begin februari kunnen ook de Belgische fans terecht in een fysieke winkel in eigen land. Het Deense label werd in 1993 opgericht door de broers Klaus en Preben Samsøe en groeide uit van een kleine juwelierszaak tot een internationaal modehuis dat bekendstaat om zijn minimalistische designs.

 

Ook in België groeit de populariteit van het merk, maar de items van Samsøe & Samsøe waren tot dusver enkel online, bij enkele boetieks of op tweejaarlijkse stockverkopen te koop. In Nederland heeft het merk wel al een aantal eigen winkels. Begin februari opent echter een echte winkel van het label de deuren in de Kammenstraat in Antwerpen. Dat maakte Samsøe & Samsøe zelf bekend door vacatures voor die winkel op de website te plaatsen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Eerste OKay met Collect&Go-afhaalpunt opent in Heusden

16/07/2018

OKay, de buurtsupermarkt van Colruyt Group, opent een eerste vestiging met Collect&Go-afhaalpunt in Heusden. De nieuwe vestiging test de afhaalservice, die bij succes ook naar andere OKay-winkels wordt uitgerold.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.