Samsøe & Samsøe opent eerste winkel in België

Samsøe & Samsøe opent eerste winkel in België

Het Deense modemerk Samsøe & Samsøe opent vanaf februari volgend jaar zijn eerste Belgische filiaal in Antwerpen. Klanten vinden er kleding, schoenen en accessoires van het merk dat voorheen enkel online en bij Nederlandse boetieks te koop was.

Eerste eigen winkel in België

De komst van een Belgisch filiaal van modemerk Samsøe & Samsøe heeft lang op zich laten wachten, maar vanaf begin februari kunnen ook de Belgische fans terecht in een fysieke winkel in eigen land. Het Deense label werd in 1993 opgericht door de broers Klaus en Preben Samsøe en groeide uit van een kleine juwelierszaak tot een internationaal modehuis dat bekendstaat om zijn minimalistische designs.

 

Ook in België groeit de populariteit van het merk, maar de items van Samsøe & Samsøe waren tot dusver enkel online, bij enkele boetieks of op tweejaarlijkse stockverkopen te koop. In Nederland heeft het merk wel al een aantal eigen winkels. Begin februari opent echter een echte winkel van het label de deuren in de Kammenstraat in Antwerpen. Dat maakte Samsøe & Samsøe zelf bekend door vacatures voor die winkel op de website te plaatsen.