Sarenza heeft nu ook eigen mannenmerk | RetailDetail

Sarenza heeft nu ook eigen mannenmerk

Sarenza heeft nu ook eigen mannenmerk

De Franse schoenenwebwinkel Sarenza heeft nu ook een huismerk van herenschoenen: het eerste aanbod van Mr. Sarenza telt een veertigtal modellen, gaande van sneakers tot boots in diverse stoffen en kleuren.


Twee jaar na de eigen damescollectie

Twee jaar geleden lanceerde de Franse online verkoper met ‘Made by Sarenza’ al een eigen aanbod aan damesschoenen. Nu is daar dus een soortgelijke collectie voor heren bijgekomen. Het gaat vooral om trendy en comfortabel schoeisel, dat tussen 79 en 129 euro per paar kost. De schoenen worden in Parijs ontworpen en in Europa geproduceerd.

 

Sarenza levert de online bestelde schoenen gratis aan huis, hoe hoog of laag het bestelbedrag ook is. De gemiddelde besteltijd bedraagt 48u tot 72u, weekends uitgezonderd. Wie een expresszending wil, betaalt 12 euro. In dat geval krijgt de koper zijn bestelde waar via UPS al ’s anderdaags, indien de bestelling voor 12u is ingegeven.

 

Sarenza werd in 2005 in Frankrijk opgericht en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste online schoenenwinkels van Europa . Naast schoenen verkoopt de keten ook tassen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ex-medewerksters beschuldigen Nike van discriminatie

14/08/2018

Enkele Amerikaanse ex-werknemers van Nike hebben een rechtszaak aangespannen tegen het sportmerk. De vrouwen zouden minder loon hebben gekregen dan mannelijke collega’s en ongepast gedrag moeten ondergaan.

McGregor wint rechtszaak van Reebok

13/08/2018

Modemerk McGregor heeft verkregen dat Reebok de naam van vechtsporter Conor McGregor niet meer mag gebruiken. De naam is een inbreuk op het merkrecht, ook al bestaat McGregor momenteel niet: het label ging al twee jaar op rij failliet.

Omzet modegroep WE blijft teruglopen

10/08/2018

Modegroep WE International blijft omzet verliezen: de verkoopcijfers liepen vorig jaar met 2,8% terug naar 275,8 miljoen euro. Ook de operationele winst gaat erop achteruit, al blijft de nettowinst stabiel.

Sports Direct koopt failliete warenhuisketen House of Fraser

10/08/2018

Mike Ashley, de eigenaar van Sports Direct, koopt de Britse warenhuisketen House of Fraser voor zo’n 100 miljoen euro. De overname komt er luttele uren nadat de 169-jarige keten het faillissement aanvroeg.

Adidas scoort dankzij WK voetbal

09/08/2018

Het Duitse sportmodemerk Adidas heeft een topkwartaal achter de rug, met dank aan het voorbije WK voetbal. De totale omzet steeg 4% tot 5,26 miljard euro. liefst 3,2 miljard daarvan haalde Adidas uit de verkoop van sportschoenen.

Amper 2% Amazon Alexa-gebruikers kocht al via voice

07/08/2018

Slechts 2% van alle Amazon Echo-eigenaars in de VS kocht al iets via de slimme speakers. Velen probeerden het al wel, maar haakten onderweg af. Is de technologie waardeloos of nog niet klaar?