Schoenketen vanHaren pakt stevig uit in Antwerpen: ontdek de foto’s hier

vanHaren Meir Antwerpen
Foto's vanHaren

De vijftiende Belgische winkel van vanHaren opende afgelopen weekend op de Meir in Antwerpen. Het is meteen de grootste voor de retailer en hij bevat opmerkelijke nieuwe elementen, zoals een ‘online exclusive’ afdeling en een koffiehoek met piano.

 

Gratis koffie

De flagshipstore bevindt zich op een echte toplocatie en is met z’n 900 vierkante meter de grootste van de keten. Klanten vinden er vijftienhonderd verschillende modellen, of tussen de twintig- en de vijfentwintigduizend paar schoenen, waarvan achtduizend paar merk-sportschoenen. Tijdens het openingsweekend werden alle records gebroken, vernemen we.
 

Het winkelconcept bevat enkele opmerkelijke nieuwigheden. Zo is er een ‘online exclusive’ afdeling met schoenen die je enkel online kan bestellen, op tablets. De bestellingen worden gratis thuis geleverd of je kan ze afhalen (en desgewenst terugbrengen) in een winkel. Ook is er een grote koffiehoek – gratis! – met comfortabele sofa’s. Daar staat zelfs een piano, en er hangt een gitaar aan de wand, voor de muzikaal getalenteerde klanten. Er is een uitgebreide kinderafdeling met een speelhoek, en ook de sportafdeling met grote sneakermerken is een blikvanger.
 

Binnenkort opent vanHaren boven de winkel ook z’n Belgische hoofdkantoor. In een exclusief interview met RetailDetail geeft CEO Krein Bons toelichting bij het nieuwe winkelconcept, de succesfactoren en de verdere expansieplannen van de winkelketen in België.