SKM gaat nu ook bedrijven kleden

SKM gaat nu ook bedrijven kleden

Modezaak SKM in Aartselaar biedt voortaan met SKM for Business een aantal services op maat van bedrijven aan. Zo kunnen bedrijven hun medewerkers door SKM laten kleden en kan die kleding ook gepersonaliseerd worden met een logo.

Style Your Staff

Meer en meer kloppen bedrijven bij ons aan om een volledige look uit te werken voor hun medewerkers die bijvoorbeeld een beursstand bemannen. Met onze ‘Style Your Staff’ service zorgen we voor een bijpassende outfit”, zegt bestuurder Dominique Somers, die samen met haar man Steven De Hertogh sinds de zomer van vorig jaar eigenaar is van de modezaak. Bedrijven kunnen ook een "Exclusive Experience" inplannen, waarbij het volledige complex van SKM wordt vrijgehouden, zodat het bedrijf een presentatie kan geven, gevolgd door een walking diner en shoppingavond.

 

Voor de gewone consument wordt er met de ‘try-out service’ een nieuwe dienst in het leven geroepen. Klanten kunnen voortaan via een vragenlijst op de website hun maten en voorkeuren doorgeven, waarna een winkelmedewerker een gepersonaliseerd pakket in de winkel klaarmaakt. Klanten kunnen de outfits dan meteen in de winkel passen en hebben geen aankoopverplichting

Tags: