Sport 2000 start in Stadshart Amstelveen | RetailDetail

Sport 2000 start in Stadshart Amstelveen

Sport 2000 start in Stadshart Amstelveen

Sportketen Sport 2000 opent vandaag een winkel van 1500 m² in Stadshart Amstelveen. Dat winkelcentrum heeft recent al heel wat nieuwe retailers kunnen lokken, met als opvallendste naam Hudson's Bay.

Winkelcentum vernieuwt

De formule brengt een breed assortiment kleding, schoeisel en accessoires, waarbij klanten in de winkel tennisrackets en hockeysticks kunnen testen op speciaal aangelegd kunstgras.

 

Stadshart Amstelveen is bezig met een vernieuwing om de positie in de regio te behouden en te versterken. Naast werken aan een overdekte Rembrandtpassage en een facelift van het Stadsplein, breidt het winkelcentrum in deze periode uit met verschillende nieuwe huurders. Deze maand openen hier ook herenkledingformule NZA (New Zealand Auckland) en Clarks, eind vorige maand opende Villa Chocolade er haar vierde winkel.

 

Ook het Canadese Hudson’s Bay tekende eind september een huuroverkomst voor een winkel van 20.600 m² aan de oostzijde van het winkelcentrum. De keten gaat het bestaande gebouw in samenwerking met de gemeente Amstelveen en andere belangengroepen aanpassen aan het nieuwe warenhuisconcept.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.