Sport 2000 start in Stadshart Amstelveen

Sport 2000 start in Stadshart Amstelveen

Sportketen Sport 2000 opent vandaag een winkel van 1500 m² in Stadshart Amstelveen. Dat winkelcentrum heeft recent al heel wat nieuwe retailers kunnen lokken, met als opvallendste naam Hudson's Bay.

Winkelcentum vernieuwt

De formule brengt een breed assortiment kleding, schoeisel en accessoires, waarbij klanten in de winkel tennisrackets en hockeysticks kunnen testen op speciaal aangelegd kunstgras.

 

Stadshart Amstelveen is bezig met een vernieuwing om de positie in de regio te behouden en te versterken. Naast werken aan een overdekte Rembrandtpassage en een facelift van het Stadsplein, breidt het winkelcentrum in deze periode uit met verschillende nieuwe huurders. Deze maand openen hier ook herenkledingformule NZA (New Zealand Auckland) en Clarks, eind vorige maand opende Villa Chocolade er haar vierde winkel.

 

Ook het Canadese Hudson’s Bay tekende eind september een huuroverkomst voor een winkel van 20.600 m² aan de oostzijde van het winkelcentrum. De keten gaat het bestaande gebouw in samenwerking met de gemeente Amstelveen en andere belangengroepen aanpassen aan het nieuwe warenhuisconcept.