Supertrash verdwijnt als merk uit het straatbeeld

Supertrash verdwijnt als merk uit het straatbeeld

De Nederlandse ontwerpster Olcay Gulsen heeft besloten om alle winkels van Supertrash om te vormen naar ST. studio. Ook de webshop van het modemerk is al omgevormd naar het meer luxueuze label.

 

Ouder publiek

ST. studio is het nieuwe modelabel van de ontwerpster, dat volgens Gulsen meer past bij de fase van haar leven waarin ze zich nu bevindt. Supertrash is meer gericht op jongeren, terwijl ze met ST. studio mikt op vrouwen tussen 30 en 45 jaar. De collecties zullen ook gemaakt worden uit betere materialen en er zal een betere service komen.

 

Dit jaar nog moeten alle winkels van Supertrash, ongeveer dertig, een facelift krijgen, waarna ze dus onder het merk van ST.Studio zullen opereren. Ook de shop-in-shops bij de Bijenkorf zullen omgevormd worden naar ST.Studio.

 

Supertrash zal wel niet volledig verdwijnen, want het zal blijven bestaan als wholesalemerk en zal dus ook te vinden blijven in andere winkels. Supertrash heeft naast winkels in Nederland ook filialen in België, het Verenigd Koninkrijk, Hongkong en het Midden-Oosten. Olcay Gulsen verkoopt daarnaast ook nog kleding via het modemerk OLCAY GULSEN.