Supertrash verdwijnt als merk uit het straatbeeld

Supertrash verdwijnt als merk uit het straatbeeld

De Nederlandse ontwerpster Olcay Gulsen heeft besloten om alle winkels van Supertrash om te vormen naar ST. studio. Ook de webshop van het modemerk is al omgevormd naar het meer luxueuze label.

 

Ouder publiek

ST. studio is het nieuwe modelabel van de ontwerpster, dat volgens Gulsen meer past bij de fase van haar leven waarin ze zich nu bevindt. Supertrash is meer gericht op jongeren, terwijl ze met ST. studio mikt op vrouwen tussen 30 en 45 jaar. De collecties zullen ook gemaakt worden uit betere materialen en er zal een betere service komen.

 

Dit jaar nog moeten alle winkels van Supertrash, ongeveer dertig, een facelift krijgen, waarna ze dus onder het merk van ST.Studio zullen opereren. Ook de shop-in-shops bij de Bijenkorf zullen omgevormd worden naar ST.Studio.

 

Supertrash zal wel niet volledig verdwijnen, want het zal blijven bestaan als wholesalemerk en zal dus ook te vinden blijven in andere winkels. Supertrash heeft naast winkels in Nederland ook filialen in België, het Verenigd Koninkrijk, Hongkong en het Midden-Oosten. Olcay Gulsen verkoopt daarnaast ook nog kleding via het modemerk OLCAY GULSEN.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Winst blijft net onder verwachtingen bij Zalando

17/01/2018

De Duitse modewebshop Zalando is het voorbije boekjaar met bijna een kwart gegroeid, terwijl ook de bedrijfswinst met bijna 5% steeg. Dat laatste was wel net onder de verwachtingen van Zalando zelf.

Yoox Net-a-Porter haalt recordomzet in 2017

16/01/2018

Online retailer Yoox Net-a-Porter (YNAP) heeft in 2017 een recordomzet gehaald van meer dan 2 miljard euro. Dat is een groei van meer dan 10% ten opzichte van een jaar eerder, toen die grens net niet werd gehaald.

Hugo Boss haalt groeidoelen in 2017

16/01/2018

Het Duitse modemerk Hugo Boss heeft in 2017 zijn doelen weten te behalen, onder andere dankzij een sterke groei in het vierde kwartaal. Voor het volledige boekjaar ging de omzet voor wisselkoersen met 3% de hoogte in.

Eigenaars C&A denken aan verkoop aan Chinese investeerders

15/01/2018

De Nederlandse familie Brenninkmeijer bekijkt volgens het Duitse weekblad Der Spiegel de mogelijkheid om kledingketen C&A van de hand te doen. Daarbij komt het bedrijf mogelijk in Chinese handen.

Gucci opent restaurant en museum in Firenze

12/01/2018

Modemerk Gucci heeft in Firenze een museum en een restaurant voor vijftig personen geopend. Driesterrenchef Massimo Bottura zal daar de klanten voorzien van hoogstaande maaltijden.

Kering geeft controle over Puma af

12/01/2018

De Franse luxegroep Kering gaat 70% van de aandelen van het Duitse sportmerk Puma van de hand doen. Het wil zich voortaan immers enkel nog focussen op de luxemerken en Puma past niet meer in het plaatje.

Back to top