Supertrash verdwijnt als merk uit het straatbeeld | RetailDetail

Supertrash verdwijnt als merk uit het straatbeeld

Supertrash verdwijnt als merk uit het straatbeeld

De Nederlandse ontwerpster Olcay Gulsen heeft besloten om alle winkels van Supertrash om te vormen naar ST. studio. Ook de webshop van het modemerk is al omgevormd naar het meer luxueuze label.

 

Ouder publiek

ST. studio is het nieuwe modelabel van de ontwerpster, dat volgens Gulsen meer past bij de fase van haar leven waarin ze zich nu bevindt. Supertrash is meer gericht op jongeren, terwijl ze met ST. studio mikt op vrouwen tussen 30 en 45 jaar. De collecties zullen ook gemaakt worden uit betere materialen en er zal een betere service komen.

 

Dit jaar nog moeten alle winkels van Supertrash, ongeveer dertig, een facelift krijgen, waarna ze dus onder het merk van ST.Studio zullen opereren. Ook de shop-in-shops bij de Bijenkorf zullen omgevormd worden naar ST.Studio.

 

Supertrash zal wel niet volledig verdwijnen, want het zal blijven bestaan als wholesalemerk en zal dus ook te vinden blijven in andere winkels. Supertrash heeft naast winkels in Nederland ook filialen in België, het Verenigd Koninkrijk, Hongkong en het Midden-Oosten. Olcay Gulsen verkoopt daarnaast ook nog kleding via het modemerk OLCAY GULSEN.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.