Supertrash verdwijnt als merk uit het straatbeeld | RetailDetail

Supertrash verdwijnt als merk uit het straatbeeld

Supertrash verdwijnt als merk uit het straatbeeld

De Nederlandse ontwerpster Olcay Gulsen heeft besloten om alle winkels van Supertrash om te vormen naar ST. studio. Ook de webshop van het modemerk is al omgevormd naar het meer luxueuze label.

 

Ouder publiek

ST. studio is het nieuwe modelabel van de ontwerpster, dat volgens Gulsen meer past bij de fase van haar leven waarin ze zich nu bevindt. Supertrash is meer gericht op jongeren, terwijl ze met ST. studio mikt op vrouwen tussen 30 en 45 jaar. De collecties zullen ook gemaakt worden uit betere materialen en er zal een betere service komen.

 

Dit jaar nog moeten alle winkels van Supertrash, ongeveer dertig, een facelift krijgen, waarna ze dus onder het merk van ST.Studio zullen opereren. Ook de shop-in-shops bij de Bijenkorf zullen omgevormd worden naar ST.Studio.

 

Supertrash zal wel niet volledig verdwijnen, want het zal blijven bestaan als wholesalemerk en zal dus ook te vinden blijven in andere winkels. Supertrash heeft naast winkels in Nederland ook filialen in België, het Verenigd Koninkrijk, Hongkong en het Midden-Oosten. Olcay Gulsen verkoopt daarnaast ook nog kleding via het modemerk OLCAY GULSEN.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dior ruilt Belgisch creatief directeur in voor Brit

19/03/2018

De Belg Kris Van Assche was elf jaar lang creatief directeur van Dior Homme, maar verlaat nu het modehuis om nieuwe uitdagingen aan te gaan. In zijn plaats komt Brits ontwerper Kim Jones.

Koffermerk Rimowa zet alle dealercontracten stop

19/03/2018

Het koffermerk Rimowa, onderdeel van luxeconcern LVMH, heeft alle dealercontracten stopgezet. Het gaat binnenkort een volledig nieuwe procedure opstarten, waarbij slechts een deel van de dealers opnieuw een contract krijgt.

H&M scoort alweer onder de verwachtingen

16/03/2018

De Zweedse modeketen Hennes & Mauritz zet het nieuwe boekjaar alweer met minder gunstige cijfers in. Nu ook de verkoop in eigen land voor het eerst in decennia inkrimpt, neemt het vertrouwen bij investeerders af.

Bod op Yoox Net-a-Porter goedgekeurd door mededingingsautoriteit

16/03/2018

De Italiaanse mededingingsautoriteit heeft de mogelijke overname van Yoox Net-a-Porter door het Zwitserse Richemont goedgekeurd. Als het volledige bod wordt aanvaard, dan heeft het een waarde van 2,7 miljard euro.

Donatella Versace zweert bont af

15/03/2018

Het Italiaanse modemerk Versace stopt met het gebruik van bont. Ontwerpster Donatella Versace wil geen dieren meer doden voor mode, zegt ze in een interview met The Economist.

FNG wil terugkeren naar België

15/03/2018

De Belgisch-Nederlandse modegroep FNG wil zijn statutaire zetel weer van Nederland naar België verplaatsen. Ook plant de groep achter Brantano, Claudia Sträter en Miss Etam zich op de beurs in Brussel te laten noteren.

Back to top