Tailor & Elbaz wil tien tot twaalf winkels

Tailor & Elbaz wil tien tot twaalf winkels

Tailor & Elbaz wil tien tot twaalf winkels

De Nederlandse modeketen Tailor & Elbaz wil in de toekomst het aantal filialen flink optrekken. Momenteel heeft de keten twee filialen in Maastricht en Amsterdam, maar daar moeten er ongeveer tien bijkomen.

 

Ook onlineverkoop loopt goed

Dat zegt oprichtster Maria Tailor in een interview met het FD. “We zijn met elf mensen, en mijn kleding is te koop in zeven landen. We hebben ook twee eigen winkels, in Maastricht en Amsterdam. Ik wil naar tien of twaalf winkels in de grote steden. Online gaat ook heel goed, verrassend goed”, aldus Tailor.

 

Tailor & Elbaz werd in 2014 opgericht door Maria Tailor en Tamara Elbaz. Die laatste besloot vorig jaar echter om het bedrijf te verlaten en zich terug te trekken uit de mode-industrie. Maria Tailor, die oorspronkelijk vooral instond voor het creatieve aspect van het label, ging sindsdien op eigen houtje verder met het merk.

 

“Wij maken kleding met een designer-feeling voor een goede en betaalbare prijs. Een Valentino kost 2500 euro en wij hebben een mooi jurkje met hetzelfde gevoel voor 119 euro”, zegt Tailor over het idee achter het merk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.