Tape à l’œil opent eerste TAO Kids winkel in Schoten

Tape à l'oeil

De Franse kinderkledingketen Tape à l’œil heeft in Schoten een derde Vlaamse winkel geopend, de eerste onder de naam TAO Kids. De opening ging gepaard met de voorstelling van de nieuwe collectie.

 

Naar tiental vestigingen in Vlaanderen

Tape à l’œil koos voor ‘TAO Kids’, om het merk toegankelijker te maken voor Nederlandstalige klanten. "De eerste TAO Kids winkel in Schoten is een erg belangrijk pilootproject voor ons", zegt retaildirecteur Bernard Sombreffe van Tape à l’œil. Het merk wil groeien op de Nederlandstalige markt en mikt er op termijn op een tiental winkels. In Wallonië en Brussel is de retailer al veel sterker vertegenwoordigd met respectievelijk negentien en vier filialen.

 

Afgelopen zaterdag werd de nieuwe winkel plechtig geopend, waarbij tevens de nieuwe Back to School-collectie werd gepresenteerd. De collectie, met de naam ‘De kracht van woorden’, is het resultaat van een interactieve workshop van de Brusselse dichteres Joy met vier jonge kinderen, die geselecteerd werden na een oproep op sociale media. Op de kledingstukken voor baby’s, jongens, meisjes en tieners staan boodschappen als ‘Use your voice’, ‘Love yourself’ en ‘Be a legend’.