TK Maxx opent twee nieuwe winkels | RetailDetail

TK Maxx opent twee nieuwe winkels

TK Maxx opent twee nieuwe winkels

TK Maxx opent in Amsterdam twee nieuwe winkels: op 2 mei in winkelcentrum Westmarket aan het Osdorpplein en op 11 mei in de Amsterdamse Poort in Amsterdam-Zuidoost.


Lage prijzen

De twee nieuwe zaken zijn samen goed voor 75 banen. Retailketen TK Maxx biedt een breed assortiment merken en designer producten in mode, schoenen, accessoires, beauty en home aan voor vrouwen, mannen en kinderen.
De prijzen van de artikelen die wekelijks meerdere keren worden geleverd, liggen tot 60 procent lager dan de adviesprijs.


De keten telt met de twee aanstaande openingen in totaal zeven vestigingen in Nederland. Er zijn al winkels in Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Den Haag en Heerlen. De formule wil verder uitbreiden in ons land. TK Maxx is onderdeel van TJX Companies waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten. In Europa valt TK Maxx onder TJX Europe. De retailformule opende in Europa inmiddels ruim 500 winkels in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Thuismarkt drukt resultaten Nike

23/03/2018

Het Amerikaanse sportmerk Nike heeft in het derde kwartaal een omzetstijging gekend van 7%, maar het moest daarbij wel toekijken hoe de resultaten in de Verenigde Staten terugvielen ten opzichte van een jaar eerder.

Winkels Supertrash blijven voorlopig open

23/03/2018

De winkels van het failliete Supertrash blijven open, terwijl de curator op zoek gaat naar geïnteresseerde partijen die werk willen maken van een doorstart. Supertrash heeft twaalf winkels in België en Nederland.

H&M opent webshop op Tmall

22/03/2018

Het Zweedse H&M heeft er een moeilijk jaar opzitten, waarbij het de omzet zag dalen. Daarbij werd een nieuwe strategie naar voren gebracht, met meer focus op e-commerce. Een eerste stap binnen die strategie is een webshop op het Chinese Tmall.

Guess krikt omzet op, maar maakt verlies

22/03/2018

Modebedrijf Guess is er in geslaagd om in 2017 de omzet op te krikken, maar het leed wel een verlies van net geen 8 miljoen dollar. Een jaar eerder werd er nog bijna 25 miljoen dollar winst gemaakt.

Vlaamse handelaars willen sperperiode behouden, Waalse niet

22/03/2018

Terwijl 68% van de Vlaamse handelaars de sperperiode wil behouden, denkt slechts 35% van hun Waalse collega’s er ook zo over. Ook in Brussel is 61% vóór, blijkt uit een enquête in opdracht van economieminister Kris Peeters.

C&A rolt webshop uit in 11 nieuwe landen

22/03/2018

Kledingketen C&A heeft haar webshop uitgerold naar elf nieuwe landen. Daarmee wordt het aantal landen waarin de keten online actief is, in één klap meer dan verdubbeld.

Back to top