TK Maxx opent twee nieuwe winkels | RetailDetail

TK Maxx opent twee nieuwe winkels

TK Maxx opent twee nieuwe winkels

TK Maxx opent in Amsterdam twee nieuwe winkels: op 2 mei in winkelcentrum Westmarket aan het Osdorpplein en op 11 mei in de Amsterdamse Poort in Amsterdam-Zuidoost.


Lage prijzen

De twee nieuwe zaken zijn samen goed voor 75 banen. Retailketen TK Maxx biedt een breed assortiment merken en designer producten in mode, schoenen, accessoires, beauty en home aan voor vrouwen, mannen en kinderen.
De prijzen van de artikelen die wekelijks meerdere keren worden geleverd, liggen tot 60 procent lager dan de adviesprijs.


De keten telt met de twee aanstaande openingen in totaal zeven vestigingen in Nederland. Er zijn al winkels in Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Den Haag en Heerlen. De formule wil verder uitbreiden in ons land. TK Maxx is onderdeel van TJX Companies waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten. In Europa valt TK Maxx onder TJX Europe. De retailformule opende in Europa inmiddels ruim 500 winkels in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Schoenen Torfs wordt franchisenemer The Athlete’s Foot

23/05/2018

Op vrijdag 1 juni opent sneakerketen The Athlete’s Foot een winkel in Waasland Shopping Center. De tweede winkel in België is meteen ook de eerste in een partnership met Schoenen Torfs. Later dit jaar volgt nog een vestiging in Eeklo.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Belgian Friday is nieuw Belgisch online koopjesweekend

15/05/2018

Na Black Friday is er nu ook de eerste Belgian Friday: de ketens Kiabi, La RedouteSarenza, Veritas, Jack & Jones en Tape à l'Oeil lanceren op vrijdag 18 mei een nieuw winkelevenement, met kortingen en acties voor wie online shopt.