TK Maxx opent twee nieuwe winkels | RetailDetail

TK Maxx opent twee nieuwe winkels

TK Maxx opent twee nieuwe winkels

TK Maxx opent in Amsterdam twee nieuwe winkels: op 2 mei in winkelcentrum Westmarket aan het Osdorpplein en op 11 mei in de Amsterdamse Poort in Amsterdam-Zuidoost.


Lage prijzen

De twee nieuwe zaken zijn samen goed voor 75 banen. Retailketen TK Maxx biedt een breed assortiment merken en designer producten in mode, schoenen, accessoires, beauty en home aan voor vrouwen, mannen en kinderen.
De prijzen van de artikelen die wekelijks meerdere keren worden geleverd, liggen tot 60 procent lager dan de adviesprijs.


De keten telt met de twee aanstaande openingen in totaal zeven vestigingen in Nederland. Er zijn al winkels in Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Den Haag en Heerlen. De formule wil verder uitbreiden in ons land. TK Maxx is onderdeel van TJX Companies waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten. In Europa valt TK Maxx onder TJX Europe. De retailformule opende in Europa inmiddels ruim 500 winkels in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

Van de Velde zakt weg na teleurstellende omzetcijfers

10/07/2018

Het Oost-Vlaamse lingeriebedrijf Van de Velde kampt met een daling van de omzet. Pas eind april volgde een lichte verbetering van de bedrijfsresultaten, maar toch zakte de halfjaaromzet met 3,9% tot 110,8 miljoen euro.