Torfs opent tweede Waalse winkel met kledingcorner

Schoenenketen Torfs heeft zijn tweede Waalse vestiging geopend in Marche-en-Famenne. De retailer zegt helemaal klaar te zijn om de Franstalige markt te veroveren.

 

Met kledingcorner en lifestyle-producten

Na de opening van een Franstalige webshop bijna een jaar geleden en vorig jaar de eerste fysieke winkel over de taalgrens in Libramont, heeft Schoenen Torfs nu een tweede Waalse vestiging geopend in Marche-en-Famenne. De winkel is te vinden in het retailpark Le Carmel en heeft er de Belgische kledingketens ZEB en PointCarré als buren.

 

“We hebben Marche-en-Famenne uitgekozen omdat het in een ruime streek toch wel ‘de shoppingplaats’ is voor veel consumenten en omdat we heel erg geloven in het dynamische retailpark Le Carmel”, zegt topman Wouter Torfs over de opening.

 

De winkel volgt het nieuwste baanwinkelmodel van Torfs, waar naast schoenen nog accessoires, lifestyle-producten en voor het eerst ook kleren te koop zijn. Schoenen Torfs positioneert de vestiging bovendien als een familiewinkel, inclusief kinderspeelhoek. Torfs is nu helemaal klaar om vol in te zetten op de markt in Wallonië, zegt het bedrijf zelf.