Uniqlo plant vierde Belgische winkel in Brussel

Uniqlo plant vierde Belgische winkel
Uniqlo

Modeketen Uniqlo opent dit najaar een tweede vestiging in Brussel, aan de Elsensesteenweg. Het wordt de vierde winkel van het Japanse merk in België.

 

"Goed ontvangen in Brussel"

Het nieuwe Brusselse filiaal van Uniqlo krijgt dus een plaatsje in het zogenaamde Elite House aan de Elsensesteenweg. Het pand werd volledig gerenoveerd, waarbij de originele gevel behouden bleef. Op 1.300 m² verspreid over twee verdiepingen zal het modemerk kleding voor dames, heren, kinderen en baby’s aanbieden. Uniqlo richt zich naar eigen zeggen op eenvoudige, maar kwaliteitsvolle kleding voor elke dag.

 

"Het cliënteel in onze winkel in de binnenstad aan het Muntplein heeft ons van bij het begin goed ontvangen. Daarom openen we een nieuwe winkel in een weliswaar ander, maar zeer dynamisch deel van de stad. Zo bieden we onze unieke LifeWear, gebaseerd op innovatieve, hoogwaardige kleding voor alledag met een universeel design, voortaan ook aan de mensen in en rond de Naamsepoort aan", verklaart Kaman Leung, de zopas aangestelde operationeel directeur van Uniqlo België.

 

De winkel zal in het najaar de deuren openen, maar een exacte datum is nog niet bekend. Uniqlo heeft, naast de vestiging aan het Brusselse Muntplein, ook al een filiaal op de Meir in Antwerpen en in het winkelcentrum van Wijnegem. De Japanse modeketen is intussen vertegenwoordigd in tien Europese landen, waar het meer dan negentig winkels uitbaat.