Van de Velde focust met nieuwe manager op Nederlandse webshop

Van de Velde focust met nieuwe manager op Nederlandse webshop

Martine Baarschers gaat aan de slag als de nieuwe e-commercemanager voor de Nederlandse en Duitse markt bij de Oost-Vlaamse lingerieproducent Van de Velde. Baarschers heeft al heel wat ervaring in die functie bij andere modebedrijven.

Ervaring bij SuperTrash en WE Fashion

Een jaar geleden werkte ze immers nog bij SuperTrash als internationale e-commercemanager, een functie die ze twee jaar invulde, en daarvoor was ze meer dan vier jaar in dezelfde functie aan de slag bij WE Fashion. Het voorbije jaar was ze ook even werkzaam bij Le Champion en Deli XL.

 

Van de Velde bevindt zich al een tijdje in een moeilijke periode, vooral vanwege problemen op de Amerikaanse markt. Dochterketen Rigby & Peller blijft immers de tegenvallende prestaties opeenstapelen, wat zwaar doorweegt op de winstcijfers van het lingeriebedrijf. Zo kreeg de nettowinst een tik van maar liefst 18%. Ook de omzet van het bedrijf daalde daardoor in 2016, voor het eerst in negentien jaar. Het bedrijf wil nu meer inzetten op lincherie.nl om de tegenvallende resultaten in de VS te counteren, en daarbij is Baarschers een welkome hulp, klinkt het.