vanHaren opent eerste 20 van 38 nieuwe schoenenwinkels

vanHaren

Morgen opent vanHaren 20 nieuwe winkels in Vlaanderen, allemaal overgenomen Brantano-vestigingen. In totaal zal de Nederlandse retailer de komende weken 38 nieuwe filialen openen.

 

Derde grootste schoenwinkelketen

Eind maart zal vanHaren 54 winkels tellen in België. De schoenenketen wordt daarmee plotsklaps de nummer drie in ons land, na Torfs en Bristol.

 

De retailer wil het verschil maken met ruime winkels met een groot aanbod en scherpe prijzen. De winkels hebben een gemiddelde oppervlakte van 800 m², met daarin ruimte voor om en bij de 11.000 paar schoenen. Binnenin zijn de filialen opgebouwd rond verschillende belevingswerelden, waaraan de voorbije weken hard gewerkt werd. Volgende maand zullen de winkels ook beschikken over SafeSize, een 3D-voetscanner die de lengte, de breedte en de hoogte van de wreef van kindervoeten meet.

 

Het bedrijf, dat deel uitmaakt van de Deichmann Group, maakt zich sterk dat het dankzij grote inkoopvolumes ook onder het prijsniveau van zijn concurrenten kan blijven. “Als ‘global account’ bij merken als Adidas, Fila en Nike kunnen we als onderdeel van de Deichmann Group exclusieve modellen en gekende uitvoeringen uitbrengen aan een uniek prijsniveau”, luidt het in een persbericht.

 

Ontdek hier de volledige lijst van winkels die zaterdag de deuren openen: Aarschot, Borsbeek, Grimbergen, Kuringen (Hasselt), Heist-op-den-Berg, Kontich, Lier, Lochristi, Lokeren, Lommel, Mechelen(2), Olen, Overijse, Sint-Niklaas, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Truiden, Stabroek, Wetteren en willebroek.