vanHaren Schoenen debuteert in Aalst | RetailDetail

vanHaren Schoenen debuteert in Aalst

vanHaren Schoenen debuteert in Aalst

De opening van de eerste Belgische vestiging van de Nederlandse schoenwinkelketen is het begin van een ambitieus expansieplan. Zes locaties zijn nu al bekend. 


Na Aalst volgt Tielt-Winge


In de Nieuwstraat in Aalst opende de keten afgelopen zaterdag de deuren in een pand van ongeveer 500 vierkante meter. Goed nieuws voor de winkelstraat die recent ook een gloednieuwe winkel van Zara mocht verwelkomen.


De verdere expansieplannen van vanHaren in België krijgen intussen concreet vorm. Volgend weekend al opent de retailer een verkooppunt in Tielt-Winge, op het Gouden Kruispunt. Later dit jaar volgen vestigingen in Bredene, Turnhout, Genk en Dendermonde. Over verschillende andere locaties wordt nog onderhandeld. 


vanHaren Schoenen maakt deel uit van de Deichmann-groep, de grootste schoenengroep ter wereld. Begin dit jaar kondigde de keten officieel haar komst naar België aan. Als ‘value retailer’ ziet vanHaren immers kansen op de Belgische markt. Vorige week nog meldde het bedrijf dat het een recordomzet haalde in 2016. 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Belgian Friday is nieuw Belgisch online koopjesweekend

15/05/2018

Na Black Friday is er nu ook de eerste Belgian Friday: de ketens Kiabi, La RedouteSarenza, Veritas, Jack & Jones en Tape à l'Oeil lanceren op vrijdag 18 mei een nieuw winkelevenement, met kortingen en acties voor wie online shopt.

.NU: een luxeconcept voor de zoekende man

15/05/2018

Terwijl grote retailers vechten voor hun leven, duiken vernieuwende kleine boetieks overal op in de winkelstraten. .NU in Gent is zo’n nieuw concept, dat het tekort aan luxueuze herenboetieks wil opvangen.