vanHaren Schoenen debuteert in Aalst | RetailDetail

vanHaren Schoenen debuteert in Aalst

vanHaren Schoenen debuteert in Aalst

De opening van de eerste Belgische vestiging van de Nederlandse schoenwinkelketen is het begin van een ambitieus expansieplan. Zes locaties zijn nu al bekend. 


Na Aalst volgt Tielt-Winge


In de Nieuwstraat in Aalst opende de keten afgelopen zaterdag de deuren in een pand van ongeveer 500 vierkante meter. Goed nieuws voor de winkelstraat die recent ook een gloednieuwe winkel van Zara mocht verwelkomen.


De verdere expansieplannen van vanHaren in België krijgen intussen concreet vorm. Volgend weekend al opent de retailer een verkooppunt in Tielt-Winge, op het Gouden Kruispunt. Later dit jaar volgen vestigingen in Bredene, Turnhout, Genk en Dendermonde. Over verschillende andere locaties wordt nog onderhandeld. 


vanHaren Schoenen maakt deel uit van de Deichmann-groep, de grootste schoenengroep ter wereld. Begin dit jaar kondigde de keten officieel haar komst naar België aan. Als ‘value retailer’ ziet vanHaren immers kansen op de Belgische markt. Vorige week nog meldde het bedrijf dat het een recordomzet haalde in 2016. 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.