Vente-Exclusive zet groei verder

Vente-Exclusive zet groei verder
Vente-Exclusive (pb)

Vente-Exclusive.com, het online flashsalesplatform dat deel uitmaakt van Vente-Privée, zag zijn omzet stijgen met 17 procent. Ook Vente-Privée heeft een goed jaar achter de rug.

 

Meer merken en producten

Het Belgische flashsaleplatform Vente-Exclusive.com boekte afgelopen jaar een omzet van bijna 200 miljoen euro. Dat is een stijging van 17 procent ten opzichte van 2017. Het bedrijf verkocht in totaal 6 miljoen producten. Het bedrijf dank de groei aan het toevoegen van nieuwe kledingmerken enerzijds en aan een verbreding van het productaanbod anderzijds. Mode blijft wel de belangrijkste productcategiorie voor Vente-Exclusive.com.

 

Sinds 2015 maakt de Belgische vestiging deel uit van de Franse Vente-Privée Group, die actief is in 14 landen. De internationale groep boekte ook stevige groeicijfers (+12 procent) en haalde een omzet van 3,7 miljard euro. Daarmee staat het bedrijf in de top vijf van e-commercebedrijven in Europa.

 

Vente-Exclusive.com verandert binnenkort zijn naam naar VeePee. Het bedrijf heeft 400 medewerkers in België en verkoopt fashion-, deco-, lifestyle- en reisproducten aan sterk verlaagde prijzen.