Volgende lente eerste Nederlandse winkel voor Arket | RetailDetail

Volgende lente eerste Nederlandse winkel voor Arket

Volgende lente eerste Nederlandse winkel voor Arket

Arket, onderdeel van de Zweedse H&M Group, opent volgende lente in Nederland een eerste winkel op het Koningsplein in Amsterdam. Het is amper de vijfde vestiging wereldwijd voor het nieuwe enseigne.

1.000 vierkante meter

De nieuwe winkel zal verdeeld over drie verdiepingen een winkeloppervlakte bestrijken van 1.000 m². Op de gelijkvloerse verdieping zal er ook een café te vinden zijn die producten aanbiedt op basis van de ‘New Nordic Food Manifesto’. "We zijn heel blij met de opening van onze eerste Nederlandse winkel op zo’n geweldige locatie op het Koningsplein in Amsterdam", zegt algemeen directeur Lars Axelsson.

 

De eerste vestiging van Arket opende in augustus zijn deuren in Londen. Ook in Brussel is er sinds enkele weken een winkel te vinden van de keten, die voornamelijk basics in verschillende kleuren en materialen aanbiedt. Daarbij ligt voornamelijk de focus op kwaliteit op vlak van materialen en pasvormen. Ook Kopenhagen en München hebben inmiddels een Arket, maar al online is de keten al aanwezig achttien landen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nieuwe CEO van Esprit komt van New Look

21/03/2018

Modeketen Esprit krijgt een nieuwe CEO: Jose Manuel Martínez verlaat het bedrijf en geeft de fakkel door aan Anders Kristiansen. De voormalige topman van New Look moet Esprit in een nieuwe groeifase brengen, met vooral ambitieuze plannen in China.

Supertrash nu toch failliet

21/03/2018

Het Nederlandse modebedrijf Supertrash, opgericht door ontwerpster Olcay Gulsen, heeft dan toch het faillissement aangevraagd. Een jaar geleden leek het nog dat het bedrijf gered was dankzij een nieuwe groep investeerders.

Dior ruilt Belgisch creatief directeur in voor Brit

19/03/2018

De Belg Kris Van Assche was elf jaar lang creatief directeur van Dior Homme, maar verlaat nu het modehuis om nieuwe uitdagingen aan te gaan. In zijn plaats komt Brits ontwerper Kim Jones.

Koffermerk Rimowa zet alle dealercontracten stop

19/03/2018

Het koffermerk Rimowa, onderdeel van luxeconcern LVMH, heeft alle dealercontracten stopgezet. Het gaat binnenkort een volledig nieuwe procedure opstarten, waarbij slechts een deel van de dealers opnieuw een contract krijgt.

H&M scoort alweer onder de verwachtingen

16/03/2018

De Zweedse modeketen Hennes & Mauritz zet het nieuwe boekjaar alweer met minder gunstige cijfers in. Nu ook de verkoop in eigen land voor het eerst in decennia inkrimpt, neemt het vertrouwen bij investeerders af.

Bod op Yoox Net-a-Porter goedgekeurd door mededingingsautoriteit

16/03/2018

De Italiaanse mededingingsautoriteit heeft de mogelijke overname van Yoox Net-a-Porter door het Zwitserse Richemont goedgekeurd. Als het volledige bod wordt aanvaard, dan heeft het een waarde van 2,7 miljard euro.

Back to top