Volgende lente eerste Nederlandse winkel voor Arket | RetailDetail

Volgende lente eerste Nederlandse winkel voor Arket

Volgende lente eerste Nederlandse winkel voor Arket

Arket, onderdeel van de Zweedse H&M Group, opent volgende lente in Nederland een eerste winkel op het Koningsplein in Amsterdam. Het is amper de vijfde vestiging wereldwijd voor het nieuwe enseigne.

1.000 vierkante meter

De nieuwe winkel zal verdeeld over drie verdiepingen een winkeloppervlakte bestrijken van 1.000 m². Op de gelijkvloerse verdieping zal er ook een café te vinden zijn die producten aanbiedt op basis van de ‘New Nordic Food Manifesto’. "We zijn heel blij met de opening van onze eerste Nederlandse winkel op zo’n geweldige locatie op het Koningsplein in Amsterdam", zegt algemeen directeur Lars Axelsson.

 

De eerste vestiging van Arket opende in augustus zijn deuren in Londen. Ook in Brussel is er sinds enkele weken een winkel te vinden van de keten, die voornamelijk basics in verschillende kleuren en materialen aanbiedt. Daarbij ligt voornamelijk de focus op kwaliteit op vlak van materialen en pasvormen. Ook Kopenhagen en München hebben inmiddels een Arket, maar al online is de keten al aanwezig achttien landen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Belgian Friday is nieuw Belgisch online koopjesweekend

15/05/2018

Na Black Friday is er nu ook de eerste Belgian Friday: de ketens Kiabi, La RedouteSarenza, Veritas, Jack & Jones en Tape à l'Oeil lanceren op vrijdag 18 mei een nieuw winkelevenement, met kortingen en acties voor wie online shopt.

.NU: een luxeconcept voor de zoekende man

15/05/2018

Terwijl grote retailers vechten voor hun leven, duiken vernieuwende kleine boetieks overal op in de winkelstraten. .NU in Gent is zo’n nieuw concept, dat het tekort aan luxueuze herenboetieks wil opvangen.