We Are Labels vindt de weg naar Antwerpen

We Are Labels vindt de weg naar Antwerpen

We Are Labels vindt de weg naar Antwerpen

Het Nederlandse We Are Labels opent binnenkort zijn eerste vestiging in het buitenland en het heeft daarbij voor Antwerpen gekozen. De nieuwe winkel zal midden november zijn deuren openen in de Kammenstraat.

Elfde boetiek

“Antwerpen was vanaf dag één onze eerste keuze voor een buitenlands filiaal”, zegt oprichter Pieter-Bas Broeke: "Jaren geleden heb ik drie jaar in Antwerpen gewerkt. Sindsdien waren we erop gebrand om daar een mooi en geschikt pand te vinden."

 

Daarvoor is de keuze gevallen op een pand aan de Kammenstraat 43, met een oppervlakte van 325 m² en opvallende plafonds van meer dan 7 meter hoog.  Naast de verschillende modemerken die We Are Labels verkoopt, zal er in Antwerpen ook een shop-in-shop komen van het verzorgingsmerk L:A Bruket.

 

De eerste boetiek van We Are Labels opende in 2010 zijn deuren in Amsterdam. De jaren daarna openden er nog eens negen nieuwe winkels te deuren en er volgde ook een webshop. De keten verkoopt voornamelijk kledij die geprijsd is tussen veertig en tachtig euro. Het aanbod wordt bovendien wekelijks aangepast.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.