Webshop en Meir krijgen primeur van Hunkemöller

Webshop en Meir krijgen primeur van Hunkemöller

Webshop en Meir krijgen primeur van Hunkemöller

De allereerste lingeriecollectie van fotomodel Doutzen Kroes voor Hunkemöller is vandaag in voorverkoop gegaan. Sinds klokslag middernacht is ze online verkrijgbaar en sinds vanochtend ligt ze exclusief in de winkel op de Antwerpse Meir.

Officiële lancering pas maandag

Begin september werd bekend dat fotomodel Doutzen Kroes, ex-Victoria’s Secret, Sylvie Meis opvolgde als ambassadeur van het lingeriemerk. Het eerste resultaat van die samenwerking ligt officieel vanaf maandag 31 oktober in de winkel. Om de echte fans niet al te lang te laten wachten en meteen de nodige buzz te creëren, heeft het merk ze via een e-mailcampagne alvast uitgenodigd op de voorverkoop.

 

“De rijke kleurenkorsetinvloeden en hoge nekstijlen zijn key elementen voor deze collectie en maken haar erg uniek. De collectie is zo verleidelijk geworden. I love it”, aldus de Nederlandse schone. De meeste stijlen van ‘Doutzen’s Stories’, zoals de collectie heet, zijn verkrijgbaar tot en met cupmaat F.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

H&M scoort alweer onder de verwachtingen

16/03/2018

De Zweedse modeketen Hennes & Mauritz zet het nieuwe boekjaar alweer met minder gunstige cijfers in. Nu ook de verkoop in eigen land voor het eerst in decennia inkrimpt, neemt het vertrouwen bij investeerders af.

Bod op Yoox Net-a-Porter goedgekeurd door mededingingsautoriteit

16/03/2018

De Italiaanse mededingingsautoriteit heeft de mogelijke overname van Yoox Net-a-Porter door het Zwitserse Richemont goedgekeurd. Als het volledige bod wordt aanvaard, dan heeft het een waarde van 2,7 miljard euro.

Donatella Versace zweert bont af

15/03/2018

Het Italiaanse modemerk Versace stopt met het gebruik van bont. Ontwerpster Donatella Versace wil geen dieren meer doden voor mode, zegt ze in een interview met The Economist.

FNG wil terugkeren naar België

15/03/2018

De Belgisch-Nederlandse modegroep FNG wil zijn statutaire zetel weer van Nederland naar België verplaatsen. Ook plant de groep achter Brantano, Claudia Sträter en Miss Etam zich op de beurs in Brussel te laten noteren.

"Beste jaar ooit" voor Deens schoenenmerk Ecco

14/03/2018

Ecco kijkt terug op 2017 als zijn beste financiële jaar ooit. Het Deense schoenenmerk, bekend om zijn 'volg-de-voet'-filosofie, overtrof met een groei van 8% de eigen verwachtingen.

Adidas sluit 2017 sterk af

14/03/2018

Het Duitse sportmerk Adidas heeft 2017 afgesloten met een omzetstijging van 16% bij gelijke wisselkoersen. Daarbij groeide de winst met bijna een derde. Voor 2018 verwacht Adidas opnieuw een groei van ongeveer 10%.

Back to top