Webshop en Meir krijgen primeur van Hunkemöller

Webshop en Meir krijgen primeur van Hunkemöller

Webshop en Meir krijgen primeur van Hunkemöller

De allereerste lingeriecollectie van fotomodel Doutzen Kroes voor Hunkemöller is vandaag in voorverkoop gegaan. Sinds klokslag middernacht is ze online verkrijgbaar en sinds vanochtend ligt ze exclusief in de winkel op de Antwerpse Meir.

Officiële lancering pas maandag

Begin september werd bekend dat fotomodel Doutzen Kroes, ex-Victoria’s Secret, Sylvie Meis opvolgde als ambassadeur van het lingeriemerk. Het eerste resultaat van die samenwerking ligt officieel vanaf maandag 31 oktober in de winkel. Om de echte fans niet al te lang te laten wachten en meteen de nodige buzz te creëren, heeft het merk ze via een e-mailcampagne alvast uitgenodigd op de voorverkoop.

 

“De rijke kleurenkorsetinvloeden en hoge nekstijlen zijn key elementen voor deze collectie en maken haar erg uniek. De collectie is zo verleidelijk geworden. I love it”, aldus de Nederlandse schone. De meeste stijlen van ‘Doutzen’s Stories’, zoals de collectie heet, zijn verkrijgbaar tot en met cupmaat F.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

e5 Mode treedt toe tot de Fair Wear Foundation

24/05/2018

ECG, de design- en importafdeling van kledingketen e5 Mode, wordt lid van de Fair Wear Foundation. Die internationale organisatie ijvert samen met kledingmerken voor betere arbeidsomstandigheden voor textielarbeiders.

Schoenen Torfs wordt franchisenemer The Athlete’s Foot

23/05/2018

Op vrijdag 1 juni opent sneakerketen The Athlete’s Foot een winkel in Waasland Shopping Center. De tweede winkel in België is meteen ook de eerste in een partnership met Schoenen Torfs. Later dit jaar volgt nog een vestiging in Eeklo.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.