Weekday kiest ook bij tweede vestiging voor Antwerpen

Weekday kiest ook bij tweede vestiging voor Antwerpen

De Zweedse modegroep H&M opent binnenkort een tweede vestiging van zijn merk Weekday in België en daarbij kiest ze opnieuw voor Antwerpen. Na het filiaal in de Kammenstraat is het merk nu op weg naar de Stadsfeestzaal.

Meerdere winkels in Stadsfeestzaal

Weekday opende eind november vorig jaar zijn deuren in de Kammenstraat, waar het zijn intrek nam in het oude pand van de bekende kledingwinkel Fish & Chips. Die verhuisde op zijn beurt dan weer naar een nieuwe winkel, maar bleef daarbij wel trouw aan de Kammenstraat.

 

Binnenkort kunnen fans van Weekday dus ook terecht in een tweede winkel, al zullen ze daarvoor nog steeds naar Antwerpen moeten afzakken. Met een vestiging in het winkelcentrum van de Stadsfeestzaal kiest H&M nu wel voor een meer traditionele locatie in de stad. De Zweedse groep wordt daar zo een belangrijke huurder, want het gelijknamige merk heeft er net een grote winkel ingenomen met rechtstreekse toegang tot de Meir en ook dochtermerk COS is al te vinden in de Stadsfeestzaal.

 

Ook die andere, keten & Other Stories, opent binnenkort een nieuwe winkel in België. Op 7 april opent die de deuren in de Hoogstraat in Hasselt.