Willem Stox ruilt bedden in voor lingerie: van Auping naar Van de Velde | RetailDetail

Willem Stox ruilt bedden in voor lingerie: van Auping naar Van de Velde

Willem Stox ruilt bedden in voor lingerie: van Auping naar Van de Velde
Foto: Koninklijke Auping

Willem Stox, directeur voor België en Luxemburg bij beddenspecialist Auping, verlaat op 16 februari het bedrijf en gaat aan de slag bij lingeriegroep Van de Velde. Hij wordt er verantwoordelijk voor België, Luxemburg en Scandinavië.

 

Auping multichannel en in Wallonië uitgebouwd

Op 19 februari gaat Stox van start bij de Oost-Vlaamse lingerieproducent Van de Velde. Als "country director Belux-Scandinavia" wordt hij er verantwoordelijk voor alle activiteiten van ondergoedmerken zoals Prima Donna, Marie Jo en Andres Sarda in België, Luxemburg en Scandinavië. 

 

Momenteel is Stox aan de slag bij de Nederlandse beddenfabrikant Koninklijke Auping, waar hij sinds tweeëneenhalf jaar aan het hoofd staat van de activiteiten in België en Luxemburg. Zijn voornaamste uitdaging bestond eruit de marktpositie van Auping verder uit te bouwen en het merk het digitale tijdperk in te loodsen, vooral door middel van een multichannel-aanpak en sociale media. Geografisch lag de focus daarbij op het Waalse landgedeelte. Wie Stox opvolgt bij Auping is nog niet bevestigd aan de redactie. 

 

Voordien was Stox onder andere werkzaam bij IKEA en Philips. Hij was ook zeven jaar lang verkoopsdirecteur bij HighCo DATA.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dior ruilt Belgisch creatief directeur in voor Brit

19/03/2018

De Belg Kris Van Assche was elf jaar lang creatief directeur van Dior Homme, maar verlaat nu het modehuis om nieuwe uitdagingen aan te gaan. In zijn plaats komt Brits ontwerper Kim Jones.

Made.com haalt 45 miljoen euro op

19/03/2018

Online meubelshop Made.com heeft in een nieuwe investeringsronde 45 miljoen euro opgehaald. Dat geld wordt gebruikt om verdere expansie in Europa te financieren. 

Koffermerk Rimowa zet alle dealercontracten stop

19/03/2018

Het koffermerk Rimowa, onderdeel van luxeconcern LVMH, heeft alle dealercontracten stopgezet. Het gaat binnenkort een volledig nieuwe procedure opstarten, waarbij slechts een deel van de dealers opnieuw een contract krijgt.

H&M scoort alweer onder de verwachtingen

16/03/2018

De Zweedse modeketen Hennes & Mauritz zet het nieuwe boekjaar alweer met minder gunstige cijfers in. Nu ook de verkoop in eigen land voor het eerst in decennia inkrimpt, neemt het vertrouwen bij investeerders af.

Bod op Yoox Net-a-Porter goedgekeurd door mededingingsautoriteit

16/03/2018

De Italiaanse mededingingsautoriteit heeft de mogelijke overname van Yoox Net-a-Porter door het Zwitserse Richemont goedgekeurd. Als het volledige bod wordt aanvaard, dan heeft het een waarde van 2,7 miljard euro.

Donatella Versace zweert bont af

15/03/2018

Het Italiaanse modemerk Versace stopt met het gebruik van bont. Ontwerpster Donatella Versace wil geen dieren meer doden voor mode, zegt ze in een interview met The Economist.

Back to top