Zalando lanceert ledenprogramma in Frankrijk

Zalando lanceert ledenprogramma in Frankrijk
Shutterstock.com

Zalando heeft zijn getrouwheidsprogramma Zalando Plus nu ook opengesteld voor Franse consumenten. In eerste instantie is de dienst wel enkel beschikbaar in Parijs.

 

Voordelen en extra service

Zalando Plus biedt zijn leden voor een jaarlijkse bijdrage van 9,95 euro voordelen als snelle of gratis leveringen, speciale aanbiedingen en kortingen. Ze krijgen bovendien als eerste te horen wanneer uitverkochte artikelen weer op voorraad zijn en genieten een voorkeursbehandeling als ze contact opnemen met de klantendienst van de webwinkel.

 

Voorlopig is het loyaliteitsprogramma enkel beschikbaar in Parijs, maar het is wel de bedoeling om het later in een groter deel van Frankrijk in te voeren. "Als één van de grootste modemarkten in Europa, is Frankrijk belangrijk voor Zalando om de ambitie te kunnen waarmaken om hét startpunt voor mode te worden", zegt Riccardo Vola, directeur Zuid-Europa, in een persbericht.

 

Het getrouwheidsprogramma van de moderetailer bestaat al een tweetal jaar in Duitsland, schrijft Twinkle. Plus-leden kunnen sinds enkele maanden wel geen retouren meer gratis laten ophalen