ZEB opent eerste winkel in Luxemburg

ZEB opent eerste winkel in Luxemburg
ZEB

Op 28 februari opent ZEB een eerste buitenlandse multimerkenwinkel in het Luxemburgse Bettembourg. De Belgische moderetailer wil in de toekomst nog meer buitenlandse vestigingen openen.

 

"Gat in de markt"

Het eerste ZEB-verkooppunt in Luxemburg zal 1000 m² groot zijn en komt in het Hi-Fi Warehouse-complex in Bettembourg. Met de nieuwe winkel is een investering van zowat een miljoen euro gemoeid.

 

CEO Luc Van Mol ziet kansen in het Groothertogdom: "We stelden vast dat er in de regio nog geen multimerkenwinkel aanwezig was die een groot aantal kwaliteitsmerken aanbood aan een gevarieerd publiek. We wilden ZEB introduceren in het buitenland en met haar multibrand-concept vormt ZEB de perfecte aanvulling op het reeds bestaande modeaanbod op de Luxemburgse markt", legt hij uit.

 

Intussen speurt het modebedrijf ook naar locaties voor nieuwe winkels, zowel in Luxemburg als in andere landen. In België heeft ZEB al 69 verkooppunten, waarin het meer dan zeventig merken aanbiedt. Het gaat zowel om internationale merken (Tommy Jeans, Guess of Calvin Klein) als lokale labels (Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode of DEUX by Eline De Munck).