O'Neill heeft nieuwe country manager België en Frankrijk


Deneckere, sinoloog van opleiding, heeft ruim 20 jaar ervaring in het wereldje van sales en marketing, waarvan meer dan 13 jaar als verkoopmanager bij sportartikelenproducent Nike. De retailzijde leerde hij kennen als voormalig country manager Belux van SportsDirect.com. Buiten de sector van de sportmode is Deneckere betrokken geweest bij GreenPan, waar hij de positie van Europees verkoopmanager vervulde.

 

“Met Frederik als country manager zijn we ervan overtuigd iemand van grote waarde aan boord te hebben om de ontwikkeling van de O'Neill business in onze markten en winkels te bevorderen,” aldus topman Willem Haitink, die zelf pas in juli verleden jaar de overstap van Converse naar O'Neill maakte en meer dan 16 actief was bij Nike.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


21/10/2016

Het Amsterdamse kledingmerk Scotch & Soda heeft in het boekjaar 2015/2016 opnieuw een kleine winst weten te maken. Dat is goed nieuws, want een jaar eerder moest het nog een verlies van 74 miljoen euro inboeken.

19/10/2016

Modeketen Banana Republic heeft bevestigd dat ze zich binnenkort gaat terugtrekken uit het Verenigd Koninkrijk. Momenteel heeft de keten er acht winkels, maar die sluiten dus allemaal de deuren.

19/10/2016

In het derde kwartaal van 2016 is de omzet van de Duitse online retailer Zalando opnieuw met 16 tot 18% gegroeid ten opzichte van een jaar eerder. Het bedrijf verwacht nu een groei tussen 20 en 25% voor het volledige jaar.

18/10/2016

(publireportage) Brantano is helemaal terug met een gloednieuw winkelconcept. De nieuwe baseline ‘like a walk in the park’ vat het perfect samen: Brantano is een plaats waar iedereen samen komt en zijn plekje vindt. 

 

18/10/2016

Het Britse modemerk Burberry heeft de voorbije maanden weten te profiteren van de gevolgen van de brexit. Door de lagere stand van de Britse pond gaven toeristen in het Verenigd Koninkrijk immers meer geld uit.

17/10/2016

Het Amerikaanse modebedrijf Abercrombie & Fitch is al lange tijd bezig met het oppoetsen van het blazoen, na de verschillende schandalen binnen het bedrijf en de kritiek die het moest slikken rond de marketing. Nu heeft het ook schoon schip gemaakt op Instagram.

Back to top