Uitslaande brand vernielt Prémaman in Oostende

Ook matrassenwinkel vernield door brand

De winkel van Prémaman bevindt zich op het bedrijventerrein langs de Torhoutsesteenweg in Oostende, dat een twintigtal bedrijven huisvest. Momenteel is er nog geen duidelijkheid over de exacte schade aan de winkel van Prémaman of de omliggende gebouwen, al zegt de brandweer dat de brand ook matrassenwinkel Easy Sleep in de as heeft gelegd.

 

De brand jaagt een zwarte rookpluim tientallen meters hoog de lucht in, die zichtbaar is van op grote afstand. De Torhoutsesteenweg was dan ook urenlang afgesloten voor het verkeer: automobilisten, fietsers en bussen van De Lijn moesten kilometers ver omrijden.

 

De brandweer van Oostende zegt wel dat er bij het ontstaan van de brand geen gewonden zijn gevallen. Bovendien zou de brand intussen onder controle zijn, al zal de brandweer nog urenlang moeten nablussen.   (YVL)

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


23/09/2016

De aandeelhouders van de Brusselse groep D’Ieteren lijken niet helemaal tevreden met de overname van het Italiaanse Moleskine. Op de beurs in Brussel viel het aandeel sterk terug, nadat het nieuws werd bekend gemaakt.

23/09/2016

Dille & Kamille opent vandaag een tweede vestiging in Brussel. Het is ondertussen al de elfde vestiging van het Nederlandse familiebedrijf in België.

22/09/2016

De categoriewinnaars van de publieksprijzen Qrf Beste Winkelketen van België 2016 - 2017 en Qrf Webshop Awards 2016 - 2017 zijn bekend. Ruim 200.000 consumenten beoordeelden hun favoriete winkelketens en webshops.

 

22/09/2016

De minimumprijzen voor tabak in ons land zijn niet in strijd met de Europese regels, heeft het Europees Hof van Justitie geoordeeld. Colruyt had die minimumprijzen aangevochten, nadat de keten was vervolgd voor “illegale tabaksreclame”.

21/09/2016

Touring Verzekeringen heeft in Namen een nieuwe winkel geopend volgens zijn nieuwe concept. De eerste winkel van dat concept werd eind vorig jaar geopend in Tour & Taxis in Brussel.

20/09/2016

Een aantal modellen van printerfabrikant HP aanvaarden sinds kort geen inkt meer van huismerken, die over het algemeen stukken goedkoper zijn dan de inkt van het merk zelf. Fabrikanten verdienen dan ook veel meer aan de verkoop van die inkt.

Back to top