2.000 m² grote H&M wordt locomotief van be-MINE

2.000 m² grote H&M wordt locomotief van be-MINE

De Zweedse modeketen H&M neemt zijn intrek in het fonkelnieuwe retailpark be-MINE dat in Beringen verrijst. Dat werd gisteren bevestigd naar aanleiding van de eerstesteenlegging.

Vijf nieuwe namen

Gisteren is in Beringen de eerste steen gelegd van het fonkelnieuwe retailpark be-MINE. Dat krijgt een verkoopsoppervlakte van maximaal 15.000 m², met enkel grote units vanaf 600 m².

 

Bij die feestelijke gelegenheid maakte de ontwikkelaar de komst van de Zweedse modereus Hennes & Mauritz bekend. H&M zal in Beringen een oppervlakte van net geen 2.000 m² innemen. "Retail Estates en be-MINE hebben kosten noch moeite gespaard om H&M te overtuigen en zijn daarom ook trots dat ze een retailer van deze omvang naar Beringen hebben kunnen halen", klonk het.

 

Behalve H&M is gisteren ook de komst bevestigd van nog vier grote namen: kledingketens ZEB en Bel&Bo, dierenspeciaalzaak Maxi Zoo en schoenenketen Chaussea.

 

Al voor 90% bezet

Eerder dit jaar had be-MINE al de komst aangekondigd van Brico, Albert Heijn, AVA Papierwaren, Vanden Borre, Lola&Liza en Bent. "Hiermee is vandaag dan ook 90% van de totale oppervlakte ingevuld. Momenteel lopen ook finale onderhandelingen voor het saldo van de beschikbare oppervlakte, zodat het de verwachting is dat het volledige park zal zijn ingevuld nog vóór de opening."

 

De eerste fase van be-MINE wordt opgeleverd op 30 juni, de tweede fase eind augustus. Als alles volgens plan verloopt, kunnen de eerste winkels op 1 oktober van dit jaar hun deuren openen. Naast het gebouw met een bruto oppervlakte van 18.000 m² komt ook nog een parkeerterrein voor 700 auto's.

Tags: