Bouw winkelcentrum Dansaert Park in Groot-Bijgaarden op schema | RetailDetail

Bouw winkelcentrum Dansaert Park in Groot-Bijgaarden op schema

Bouw winkelcentrum Dansaert Park in Groot-Bijgaarden op schema

De bouw van het winkel- en bedrijvencomplex Dansaert Park in Groot-Bijgaarden bevindt zich op schema. De bouw ging deze zomer van start en begin volgend jaar kunnen de winkels beginnen aan de inrichting.

Opening voor paasvakantie

Het winkelpark zal een oppervlakte hebben van ongeveer 8.500 m², met een parking van 225 plaatsen. "De verschillende handelszaken (McDonald's, Ava, Hunkemöller, Zeb, Torfs, JBC, E5-Mode, Bio Planet, Pizza Hut en Jims Fitness) starten begin februari met hun inrichtingswerken en als alles goed gaat is de officiële opening van het winkelpark voorzien op vrijdag 3 april 2015", aldus Jan Du Bois van Mitiska, de ontwikkelaar van het winkelpark.

 

Du Bois wil graag zien dat de winkels hun deuren kunnen openen voor de paasvakantie, wat vooral van belang is voor de modewinkels. Of die deadline gehaald zal worden is afhankelijk van de temperaturen de komende maanden.

 

Naast het winkelpark komt er ook een bedrijvenpark dat plaats biedt aan 26 bedrijven. Dat moet ten laatste in mei 2015 opgeleverd worden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitbreiding maakt van Westfield grootste winkelcentrum van Europa

22/03/2018

Het winkelcentrum Westfield in West-Londen mag zich het grootste van Europa noemen, nu het (met een half jaar voorsprong op de planning) een uitbreiding van liefst 68.748 m² in gebruik heeft genomen. 

Amazon zet zinnen op winkels Toys ‘R’ Us

20/03/2018

Amazon zou interesse hebben in verschillende winkels van Toys ‘R’ Us. Sommige locaties en panden van de failliete Amerikaanse speelgoedketen zou Amazon willen gebruiken voor eigen retailconcepten.

Gepland winkelcentrum in Wanze fel betwist

08/03/2018

Het 7.400 m² grote winkelcentrum dat een bouwpromotor wil optrekken in Wanze (bij Hoei) stoot op fel protest in de gemeente. De gemeente ontving al meer dan duizend klachten en er circuleren meerdere petities.

Flinke vertraging voor hoogtechnologisch magazijn Delhaize

01/03/2018

Het zwaar geautomatiseerde distributiecentrum dat Delhaize begin dit jaar in Ninove in gebruik zou nemen, is nog altijd niet operationeel. Meer nog: de opening is ten vroegste voor 2019, een vertraging die tot een miljoenenverlies lijdt.

Banimmo verkoopt Franse retailvastgoedtak

01/03/2018

De Belgische beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar Banimmo heeft zijn Franse dochter van de hand gedaan. Die was gespecialiseerd in de transformatie van retailvastgoed, maar wordt afgestoten om de schuldenput van het Zaventemse moederbedrijf te dempen.

Nieuw winkelcentrum in Heusden krijgt goedkeuring

26/02/2018

Het gemeentebestuur van Heusden-Zolder heeft de nodige vergunningen goedgekeurd voor een nieuw winkelcentrum op de hoek van de Koolmijnlaan. Het project is goed voor een investering van 11 miljoen euro en moet 35 voltijdse jobs opleveren

Back to top