Bouw winkelcentrum Dansaert Park in Groot-Bijgaarden op schema

Bouw winkelcentrum Dansaert Park in Groot-Bijgaarden op schema

De bouw van het winkel- en bedrijvencomplex Dansaert Park in Groot-Bijgaarden bevindt zich op schema. De bouw ging deze zomer van start en begin volgend jaar kunnen de winkels beginnen aan de inrichting.

Opening voor paasvakantie

Het winkelpark zal een oppervlakte hebben van ongeveer 8.500 m², met een parking van 225 plaatsen. "De verschillende handelszaken (McDonald's, Ava, Hunkemöller, Zeb, Torfs, JBC, E5-Mode, Bio Planet, Pizza Hut en Jims Fitness) starten begin februari met hun inrichtingswerken en als alles goed gaat is de officiële opening van het winkelpark voorzien op vrijdag 3 april 2015", aldus Jan Du Bois van Mitiska, de ontwikkelaar van het winkelpark.

 

Du Bois wil graag zien dat de winkels hun deuren kunnen openen voor de paasvakantie, wat vooral van belang is voor de modewinkels. Of die deadline gehaald zal worden is afhankelijk van de temperaturen de komende maanden.

 

Naast het winkelpark komt er ook een bedrijvenpark dat plaats biedt aan 26 bedrijven. Dat moet ten laatste in mei 2015 opgeleverd worden.

Tags: