Carrefour-site in Aalter heropent | RetailDetail

Carrefour-site in Aalter heropent

Carrefour-site in Aalter heropent

In het nieuwe winkelcomplex dat tegenover de Carrefour in de Stationsstraat in Aalter wordt opgetrokken, opent eind deze maand een vestiging van Kruidvat. Enkele weken geleden opende er al een verkooppunt van Blokker, terwijl voor het voorjaar van 2013 een filiaal van de modewinkel Bel & Bo gepland staat.

Stoelendans voor bedrijven

Met de opening van de drie zaken nadert de herinrichting van de hele site ook haar eindpunt. Aanvankelijk was aan de straatzijde een Unic en zijn opvolger GB Partner gevestigd. Naast de GB lag een filiaal van Blokker en achteraan was er een parking.

 

In 2006 verliet GB zijn stek en koos een nieuwbouw achteraan op de parking. Recentelijk volgde Blokker het voorbeeld en verhuisde naar een nieuw complex op de parking tegenover de voormalige GB Partner, die inmiddels -alweer - werd herdoopt in Carrefour Market.

 

De oude vestiging van Blokker wordt afgebroken en maakt plaats voor parkeergelegenheid voor de omliggende winkels en bijkomend groen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gepland winkelcentrum in Wanze fel betwist

08/03/2018

Het 7.400 m² grote winkelcentrum dat een bouwpromotor wil optrekken in Wanze (bij Hoei) stoot op fel protest in de gemeente. De gemeente ontving al meer dan duizend klachten en er circuleren meerdere petities.

Flinke vertraging voor hoogtechnologisch magazijn Delhaize

01/03/2018

Het zwaar geautomatiseerde distributiecentrum dat Delhaize begin dit jaar in Ninove in gebruik zou nemen, is nog altijd niet operationeel. Meer nog: de opening is ten vroegste voor 2019, een vertraging die tot een miljoenenverlies lijdt.

Banimmo verkoopt Franse retailvastgoedtak

01/03/2018

De Belgische beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar Banimmo heeft zijn Franse dochter van de hand gedaan. Die was gespecialiseerd in de transformatie van retailvastgoed, maar wordt afgestoten om de schuldenput van het Zaventemse moederbedrijf te dempen.

Nieuw winkelcentrum in Heusden krijgt goedkeuring

26/02/2018

Het gemeentebestuur van Heusden-Zolder heeft de nodige vergunningen goedgekeurd voor een nieuw winkelcentrum op de hoek van de Koolmijnlaan. Het project is goed voor een investering van 11 miljoen euro en moet 35 voltijdse jobs opleveren

Stad Vilvoorde dient bezwaarschrift in tegen Neo

22/02/2018

Vilvoorde heeft een bezwaarschrift ingediend tegen de bouw- en milieuvergunning die is aangevraagd voor Neo, het enorme project met winkelcentrum op de Heizelvlakte in Brussel.

Centrummanager Hasselt pleit voor "omzethuur" tegen leegstand

15/02/2018

“Geef starters een flink verminderde huurprijs en laat ze daar bovenop een deel van hun omzet afstaan.” Met dat opmerkelijke voorstel wil de nieuwe centummanager van Hasselt de leegstand in zijn stad aanpakken.

Back to top