Carrefour-site in Aalter heropent | RetailDetail

Carrefour-site in Aalter heropent

Carrefour-site in Aalter heropent

In het nieuwe winkelcomplex dat tegenover de Carrefour in de Stationsstraat in Aalter wordt opgetrokken, opent eind deze maand een vestiging van Kruidvat. Enkele weken geleden opende er al een verkooppunt van Blokker, terwijl voor het voorjaar van 2013 een filiaal van de modewinkel Bel & Bo gepland staat.

Stoelendans voor bedrijven

Met de opening van de drie zaken nadert de herinrichting van de hele site ook haar eindpunt. Aanvankelijk was aan de straatzijde een Unic en zijn opvolger GB Partner gevestigd. Naast de GB lag een filiaal van Blokker en achteraan was er een parking.

 

In 2006 verliet GB zijn stek en koos een nieuwbouw achteraan op de parking. Recentelijk volgde Blokker het voorbeeld en verhuisde naar een nieuw complex op de parking tegenover de voormalige GB Partner, die inmiddels -alweer - werd herdoopt in Carrefour Market.

 

De oude vestiging van Blokker wordt afgebroken en maakt plaats voor parkeergelegenheid voor de omliggende winkels en bijkomend groen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


H&M eist lagere huurprijzen

11/05/2018

Modeketen H&M wil lagere huurprijzen afdwingen van Qrf City Retail, zo blijkt uit het recente kwartaalverslag van het winkelvastgoedfonds. De retailer houdt het bovendien voor bekeken in Sint-Niklaas.

“Brusselse Anspachlaan wordt nieuwe hotspot voor grote ketens”

09/05/2018

Na Burger King vestigt ook Standaard Boekhandel zich nu in de bijna afgewerkte voetgangerszone op de Brusselse Anspachlaan. De heraanleg van de centrale laan zorgt voor een nieuwe dynamiek die wellicht nog andere grote retailers zal aanspreken. 

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

“Heeft het centrum van Namen nog een winkelcentrum nodig?”

24/04/2018

Een jaar nadat Besix het project voor een winkelcentrum in Namen overkocht, lijkt de groep het Burgerforum niet te kunnen overtuigen van zijn voorstellen. De grote uitdaging: de lokale handel stimuleren, maar zónder verlies van groene publieke ruimte.

Winkelstad Sint-Niklaas herrijst als een feniks

17/04/2018

Dacht u ook dat Sint-Niklaas een kleine twintig jaar geleden was doodgeknepen door het Waasland Shopping Center? Think again! Wij gingen een kijkje nemen en ontdekten een stad in een wervelende opwaartse spiraal.

Vernieuwd winkelcentrum Les Bastions mikt op 5 miljoen bezoekers

12/04/2018

Het bekende Doornikse shoppingcenter Les Bastions is op 12 april heropend na een stevige uitbreiding en een grondige make-over. Voor nieuwe impulsen zorgen trekkers als Zara en Bershka. Het project zet ook sterk in op diensten.