Carrefour-site in Aalter heropent

Carrefour-site in Aalter heropent

In het nieuwe winkelcomplex dat tegenover de Carrefour in de Stationsstraat in Aalter wordt opgetrokken, opent eind deze maand een vestiging van Kruidvat. Enkele weken geleden opende er al een verkooppunt van Blokker, terwijl voor het voorjaar van 2013 een filiaal van de modewinkel Bel & Bo gepland staat.

Stoelendans voor bedrijven

Met de opening van de drie zaken nadert de herinrichting van de hele site ook haar eindpunt. Aanvankelijk was aan de straatzijde een Unic en zijn opvolger GB Partner gevestigd. Naast de GB lag een filiaal van Blokker en achteraan was er een parking.

 

In 2006 verliet GB zijn stek en koos een nieuwbouw achteraan op de parking. Recentelijk volgde Blokker het voorbeeld en verhuisde naar een nieuw complex op de parking tegenover de voormalige GB Partner, die inmiddels -alweer - werd herdoopt in Carrefour Market.

 

De oude vestiging van Blokker wordt afgebroken en maakt plaats voor parkeergelegenheid voor de omliggende winkels en bijkomend groen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Belgische winkelcentra sluiten jaar positief af

23/01/2018

De Belgische winkelcentra die deel uitmaken van de Belgian Luxembourg Council of Retail and Shopping Centers (BLSC) hebben het jaar kunnen afsluiten met iets meer bezoekers dan een jaar eerder.

Nederlandse groep neemt Woluwe Shopping Center over

22/01/2018

Het Nederlandse Eurocommercial Properties krijgt het Woluwe Shopping Center in handen, nadat het bod van het vastgoedbedrijf - 425 miljoen euro - aanvaard werd.

Uplace nog steeds niet opgegeven

19/01/2018

Uplace is nog niet van plan om de handdoek in de ring te werpen en is in samenspraak met de gemeente Machelen op zoek naar oplossingen om het winkelcentrum toch nog een plaats te geven.

Winkelcentra AG Real Estate sluiten jaar positief af

17/01/2018

De zeven winkelcentra van vastgoedgroep AG Real Estate hebben het voorbije jaar iets meer bezoekers over de vloer gehad dan in 2016. Dat was met name te danken aan een sterke prestatie van het Brusselse City2.

Vijf procent meer bezoekers voor Waasland Shopping Center

15/01/2018

Waasland Shopping Center mocht in 2017 5% meer bezoekers verwelkomen, goed voor 6,34 miljoen bezoekers in totaal. Die klanten kwamen ook steeds vaker van ver.

Vastned Retail wil Belgische tak van de beurs halen

15/01/2018

Het Nederlandse vastgoedbedrijf Vastned Retail wil zijn Belgische tak van de Brusselse beurs halen. Het bezit momenteel al 65,5 procent van de aandelen van Vastned Retail Belgium en wil nu ook de rest overnemen.

Back to top