Essentiel opent eerste accessoirewinkel | RetailDetail

Essentiel opent eerste accessoirewinkel

Essentiel opent eerste accessoirewinkel

Modeketen Essentiel opent binnenkort zijn eerste accessoirewinkel, in de Lombardenvest in Antwerpen. Hij komt naast een bestaande winkel van het merk, waar damesmode wordt verkocht. In andere bestaande Essentiel-winkels zullen dan weer accessoirehoekjes worden ingericht.

Ook internationale expansie

Eind september opent Essentiel een tweede Parijse winkel voor damesmode in de rue du Marché Saint-Honoré in Parijs. Later dit jaar volgt er nog een aparte hoek in het warenhuis Printemps.

 

De keten heeft momenteel 23 eigen winkels, waarvan 21 in België en twee bij onze Zuiderburen. In landen zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werkt Essentiel met groothandelaars.

 

Essentiel heeft zijn thuisbasis in Antwerpen. Het merk werd in 1999 gelanceerd door Esfandiar Eghtessadi, de zoon van een Iraanse vader en ontwerpster Nicole Cadine.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Stad Vilvoorde dient bezwaarschrift in tegen Neo

22/02/2018

Vilvoorde heeft een bezwaarschrift ingediend tegen de bouw- en milieuvergunning die is aangevraagd voor Neo, het enorme project met winkelcentrum op de Heizelvlakte in Brussel.

Centrummanager Hasselt pleit voor "omzethuur" tegen leegstand

15/02/2018

“Geef starters een flink verminderde huurprijs en laat ze daar bovenop een deel van hun omzet afstaan.” Met dat opmerkelijke voorstel wil de nieuwe centummanager van Hasselt de leegstand in zijn stad aanpakken.

Vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco kijkt tevreden terug op boekjaar

02/02/2018

Het Frans-Nederlandse vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco, dat vooral belegt in winkelcentra, kijkt tevreden terug op het voorbije boekjaar. Het wist immers in alle regio’s te groeien.

Voor het eerst meer dan 1 op 10 winkelpanden leeg

01/02/2018

Het aantal leegstaande winkelpanden in België is in 2017 voor het tiende jaar op rij gestegen. Met 21.027 winkels die leeg staan, stijgt de winkelleegstand in ons land voor het eerst boven de 10%, zo becijferde Locatus.

Hoe winkelstad Tongeren uit het dal klimt

30/01/2018

De oudste stad van België bewijst dat je leegstand wel degelijk succesvol kunt aanpakken. Met een helder winkelbeleid dat inzet op ‘couleur locale’ kan Tongeren wellicht ook andere kleine winkelsteden inspireren.

Carrefour drijft top 100 grootste winkelketens aan

26/01/2018

De grootste winkelketen van België is Carrefour. Tot die misschien verrassende conclusie komt Locatus in zijn jaarlijkse top 100 van winkelformules. Alleen al de Market-supermarkten beslaan het meest oppervlakte, al heeft Aldi een even groot aantal winkels.

Back to top