Iconische Stadsfeestzaal nu ook evenementenlocatie

De Stadsfeestzaal in Antwerpen
Foto: info@retaildetail.be

Wordt een Antwerps icoon jouw evenementenlocatie? De Stadsfeestzaal op de Meir ontvangt meer dan 100 gasten in stijl én coronaveilig! Laat je events dus eens in een royaal monument doorgaan...

 

Uitgerust met 'social distancing'-technologie

De Stadsfeestzaal, schitterend gelegen op de Antwerpse Meir, is niet alleen de gloednieuwe thuishaven van RetailDetail: we stellen ze ook open voor iedereen die op een bijzondere locatie een workshop of evenement wil organiseren. Onze evenementenruimte kan - inclusief sociale afstand - tot 120 gasten in alle comfort en veiligheid verwelkomen. 

 

Plan je een evenement of workshop de komende maanden? Dan is er goed nieuws: in de Stadsfeestzaal bieden wij de eerste professioneel coronaveilig gemaakte evenementenruimte aan, uitgerust met de meest vooruitstrevende 'social distancing'-technologie. We bieden deze technologie niet alleen aan voor retailers en bedrijven: we passen ze ook zelf toe.

 

Slimme camera’s en kleine, draagbare apparaatjes kunnen continu de afstand tussen aanwezigen meten en signaleren onmiddellijk wanneer de afstand niet voldoende gerespecteerd wordt, zonder nood aan enige privacygevoelige data. 

 

Wil je je medewerkers, contacten of klanten dus graag eindelijk nog eens bij elkaar brengen? Op een steenworp van het station en met altijd parking in de buurt, is de indrukwekkende Stadsfeestzaal gegarandeerd een blikvanger. Mail voor een afspraak naar info@retaildetail.be.