JLL Belux vernieuwt bestuur | RetailDetail

JLL BeLux vernieuwt bestuur

JLL BeLux vernieuwt bestuur

Vastgoedbedrijf JLL heeft zijn bestuur voor de Belgisch-Luxemburgse tak vernieuwd. Jean-Philip Vroninks is de nieuwe algemeen directeur, terwijl België en Luxemburg met Adrian Glatt en Vincent Van Brée ook nieuwe verantwoordelijken voor 'capital markets' krijgen.

 

"Positie als marktleider consolideren"

De nieuwe topman voor BeLux was voor de fusie met JLL in 2011 al algemeen directeur bij King Sturge Belgium. De voorbije vijf jaar was hij JLL verantwoordelijk voor de capital markets van JLL Belux en nu krijgt hij dus de volledige leiding over de afdeling in België en Luxemburg. Zijn belangrijkste functie zal zijn om de positie van JLL als marktleider te consolideren, de activiteiten verder te diversifiëren en hierbij ook de prioriteit te leggen op de ontwikkeling van de digitale uitdagingen.

 

"Na nauw samengewerkt te hebben met Jean-Philip sinds hij JLL vervoegde, ben ik overtuigd van zijn uitstekend inzicht in de dynamiek van de vastgoedmarkten en van zijn talent om complexe, internationale en bijzonder gediversifieerde activiteiten te managen. Onder zijn leiding en met de steun van het Belgisch-Luxemburgse management team zal Jean-Philip ons bedrijf laten groeien, onze positie als marktleider versterken en uitmunten in het advies en de dienstverlening aan onze klanten", zegt Vincent H. Querton, CEO JLL Benelux.

 

Op de positie van Vroninks als hoofd van Capital Markets komt nu Adrian Glatt, die al tien jaar werkzaam was binnen het team capital markets en nu een stapje hogerop zet. JLL kondigt ook de aanstelling aan van Vincent Van Brée als 'Head of Capital Markets Luxembourg'.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

H&M eist lagere huurprijzen

11/05/2018

Modeketen H&M wil lagere huurprijzen afdwingen van Qrf City Retail, zo blijkt uit het recente kwartaalverslag van het winkelvastgoedfonds. De retailer houdt het bovendien voor bekeken in Sint-Niklaas.

“Brusselse Anspachlaan wordt nieuwe hotspot voor grote ketens”

09/05/2018

Na Burger King vestigt ook Standaard Boekhandel zich nu in de bijna afgewerkte voetgangerszone op de Brusselse Anspachlaan. De heraanleg van de centrale laan zorgt voor een nieuwe dynamiek die wellicht nog andere grote retailers zal aanspreken. 

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

“Heeft het centrum van Namen nog een winkelcentrum nodig?”

24/04/2018

Een jaar nadat Besix het project voor een winkelcentrum in Namen overkocht, lijkt de groep het Burgerforum niet te kunnen overtuigen van zijn voorstellen. De grote uitdaging: de lokale handel stimuleren, maar zónder verlies van groene publieke ruimte.

Winkelstad Sint-Niklaas herrijst als een feniks

17/04/2018

Dacht u ook dat Sint-Niklaas een kleine twintig jaar geleden was doodgeknepen door het Waasland Shopping Center? Think again! Wij gingen een kijkje nemen en ontdekten een stad in een wervelende opwaartse spiraal.

Vernieuwd winkelcentrum Les Bastions mikt op 5 miljoen bezoekers

12/04/2018

Het bekende Doornikse shoppingcenter Les Bastions is op 12 april heropend na een stevige uitbreiding en een grondige make-over. Voor nieuwe impulsen zorgen trekkers als Zara en Bershka. Het project zet ook sterk in op diensten.