JLL Belux vernieuwt bestuur | RetailDetail

JLL BeLux vernieuwt bestuur

JLL BeLux vernieuwt bestuur

Vastgoedbedrijf JLL heeft zijn bestuur voor de Belgisch-Luxemburgse tak vernieuwd. Jean-Philip Vroninks is de nieuwe algemeen directeur, terwijl België en Luxemburg met Adrian Glatt en Vincent Van Brée ook nieuwe verantwoordelijken voor 'capital markets' krijgen.

 

"Positie als marktleider consolideren"

De nieuwe topman voor BeLux was voor de fusie met JLL in 2011 al algemeen directeur bij King Sturge Belgium. De voorbije vijf jaar was hij JLL verantwoordelijk voor de capital markets van JLL Belux en nu krijgt hij dus de volledige leiding over de afdeling in België en Luxemburg. Zijn belangrijkste functie zal zijn om de positie van JLL als marktleider te consolideren, de activiteiten verder te diversifiëren en hierbij ook de prioriteit te leggen op de ontwikkeling van de digitale uitdagingen.

 

"Na nauw samengewerkt te hebben met Jean-Philip sinds hij JLL vervoegde, ben ik overtuigd van zijn uitstekend inzicht in de dynamiek van de vastgoedmarkten en van zijn talent om complexe, internationale en bijzonder gediversifieerde activiteiten te managen. Onder zijn leiding en met de steun van het Belgisch-Luxemburgse management team zal Jean-Philip ons bedrijf laten groeien, onze positie als marktleider versterken en uitmunten in het advies en de dienstverlening aan onze klanten", zegt Vincent H. Querton, CEO JLL Benelux.

 

Op de positie van Vroninks als hoofd van Capital Markets komt nu Adrian Glatt, die al tien jaar werkzaam was binnen het team capital markets en nu een stapje hogerop zet. JLL kondigt ook de aanstelling aan van Vincent Van Brée als 'Head of Capital Markets Luxembourg'.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Aveve koopt tuincentra Eurotuin van Rudi De Kerpel

25/06/2018

Ondernemer Rudi De Kerpel heeft zijn tuinketen Eurotuin verkocht aan concurrent Aveve (de tuinketen van de boerenbond). Bij gebrek aan opvolging zag De Kerpel zich verplicht te kiezen voor een overname om jobzekerheid te bieden aan het personeel.

"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Westland Shopping krijgt groen licht voor vernieuwing

19/06/2018

Westland Shopping Center in Anderlecht mag van de overlegcommissie de geplande renovatiewerken uitvoeren. Tegen 2020 moet het winkelcentrum een volledige make-over krijgen, met ook een fikse uitbreiding erbij.

Zo wil Vlaanderen toename baanwinkels aanpakken

12/06/2018

De wildgroei van baanwinkels weegt op de mobiliteit en de leefbaarheid en zet druk op de handel in de stadscentra. In Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant gaan gemeenten het probleem nu over de grenzen heen aanpakken.

Driespoort Deinze voor correctionele rechtbank

07/06/2018

In de correctionele rechtbank van Gent is dinsdag gepleit in de zaak rond winkelcentrum Driespoort in Deinze. De hamvraag: staat dat er illegaal en, zo ja, moet het dan worden afgebroken? Uitspraak begin september.

Mitiska bouwt retailpark in Mechelen

30/05/2018

In Mechelen gaat Mitiska een retailpark ontwikkelen dat plaats biedt aan 24 grote winkels op 27.500 m². Een convenant garandeert dat het winkelcentrum geen concurrentie vormt voor de binnenstad.