JLL BeLux vernieuwt bestuur

JLL BeLux vernieuwt bestuur

Vastgoedbedrijf JLL heeft zijn bestuur voor de Belgisch-Luxemburgse tak vernieuwd. Jean-Philip Vroninks is de nieuwe algemeen directeur, terwijl België en Luxemburg met Adrian Glatt en Vincent Van Brée ook nieuwe verantwoordelijken voor 'capital markets' krijgen.

 

"Positie als marktleider consolideren"

De nieuwe topman voor BeLux was voor de fusie met JLL in 2011 al algemeen directeur bij King Sturge Belgium. De voorbije vijf jaar was hij JLL verantwoordelijk voor de capital markets van JLL Belux en nu krijgt hij dus de volledige leiding over de afdeling in België en Luxemburg. Zijn belangrijkste functie zal zijn om de positie van JLL als marktleider te consolideren, de activiteiten verder te diversifiëren en hierbij ook de prioriteit te leggen op de ontwikkeling van de digitale uitdagingen.

 

"Na nauw samengewerkt te hebben met Jean-Philip sinds hij JLL vervoegde, ben ik overtuigd van zijn uitstekend inzicht in de dynamiek van de vastgoedmarkten en van zijn talent om complexe, internationale en bijzonder gediversifieerde activiteiten te managen. Onder zijn leiding en met de steun van het Belgisch-Luxemburgse management team zal Jean-Philip ons bedrijf laten groeien, onze positie als marktleider versterken en uitmunten in het advies en de dienstverlening aan onze klanten", zegt Vincent H. Querton, CEO JLL Benelux.

 

Op de positie van Vroninks als hoofd van Capital Markets komt nu Adrian Glatt, die al tien jaar werkzaam was binnen het team capital markets en nu een stapje hogerop zet. JLL kondigt ook de aanstelling aan van Vincent Van Brée als 'Head of Capital Markets Luxembourg'.

Tags: