Kristof Restiau nieuwe directeur Redevco Belgium | RetailDetail

Kristof Restiau nieuwe directeur Redevco Belgium

Kristof Restiau nieuwe directeur Redevco Belgium

Vastgoedspecialist Redevco Belgium heeft Kristof Restiau aangesteld als de nieuwe algemeen directeur. Hij volgt op 1 januari Eric Van Dyck op, die die functie al sinds oktober 2010 bekleedde.

Ervaring binnen vastgoedsector

Restiau heeft doorheen de jaren al heel wat ervaring opgebouwd binnen de sector van winkelvastgoed: zo stond hij eerder al bij Value Retail, een Europese ontwikkelaar en beheerder van luxueuze outletcenters, in voor de bedrijfsvoering van Maasmechelen Village. Hij vulde ook vastgoedgerelateerde functies in bij Quick en Lidl. Bij Redevco Belgium moet hij het Belgisch vastgoed van de groep verder uit te bouwen en toekomstbestendig te maken.

 

Eric Van Dyck blijft wel aan de slag bij Redevco: hij gaat zich concentreren op zijn nieuwe taak binnen de Europese raad van bestuur, zijn taak als Chief Investment Officer binnen het investeringscomité en die van directeur van twee van de belangrijkste vastgoedfondsen van Redevco.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

De Nieuwstraat in Brussel kent magere jaren

22/05/2018

De Nieuwstraat in Brussel loopt de laatste jaren leeg: 10 procent van de winkelpanden in de duurste winkelstraat van België is ongebruikt, niet alleen sinds de terroristische aanslagen, maar ook door de concurrentie van The Mint en de renovatiewerken aan City 2.

H&M eist lagere huurprijzen

11/05/2018

Modeketen H&M wil lagere huurprijzen afdwingen van Qrf City Retail, zo blijkt uit het recente kwartaalverslag van het winkelvastgoedfonds. De retailer houdt het bovendien voor bekeken in Sint-Niklaas.

“Brusselse Anspachlaan wordt nieuwe hotspot voor grote ketens”

09/05/2018

Na Burger King vestigt ook Standaard Boekhandel zich nu in de bijna afgewerkte voetgangerszone op de Brusselse Anspachlaan. De heraanleg van de centrale laan zorgt voor een nieuwe dynamiek die wellicht nog andere grote retailers zal aanspreken. 

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

“Heeft het centrum van Namen nog een winkelcentrum nodig?”

24/04/2018

Een jaar nadat Besix het project voor een winkelcentrum in Namen overkocht, lijkt de groep het Burgerforum niet te kunnen overtuigen van zijn voorstellen. De grote uitdaging: de lokale handel stimuleren, maar zónder verlies van groene publieke ruimte.

Winkelstad Sint-Niklaas herrijst als een feniks

17/04/2018

Dacht u ook dat Sint-Niklaas een kleine twintig jaar geleden was doodgeknepen door het Waasland Shopping Center? Think again! Wij gingen een kijkje nemen en ontdekten een stad in een wervelende opwaartse spiraal.