Kristof Restiau nieuwe directeur Redevco Belgium | RetailDetail

Kristof Restiau nieuwe directeur Redevco Belgium

Kristof Restiau nieuwe directeur Redevco Belgium

Vastgoedspecialist Redevco Belgium heeft Kristof Restiau aangesteld als de nieuwe algemeen directeur. Hij volgt op 1 januari Eric Van Dyck op, die die functie al sinds oktober 2010 bekleedde.

Ervaring binnen vastgoedsector

Restiau heeft doorheen de jaren al heel wat ervaring opgebouwd binnen de sector van winkelvastgoed: zo stond hij eerder al bij Value Retail, een Europese ontwikkelaar en beheerder van luxueuze outletcenters, in voor de bedrijfsvoering van Maasmechelen Village. Hij vulde ook vastgoedgerelateerde functies in bij Quick en Lidl. Bij Redevco Belgium moet hij het Belgisch vastgoed van de groep verder uit te bouwen en toekomstbestendig te maken.

 

Eric Van Dyck blijft wel aan de slag bij Redevco: hij gaat zich concentreren op zijn nieuwe taak binnen de Europese raad van bestuur, zijn taak als Chief Investment Officer binnen het investeringscomité en die van directeur van twee van de belangrijkste vastgoedfondsen van Redevco.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Aveve koopt tuincentra Eurotuin van Rudi De Kerpel

25/06/2018

Ondernemer Rudi De Kerpel heeft zijn tuinketen Eurotuin verkocht aan concurrent Aveve (de tuinketen van de boerenbond). Bij gebrek aan opvolging zag De Kerpel zich verplicht te kiezen voor een overname om jobzekerheid te bieden aan het personeel.

"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Westland Shopping krijgt groen licht voor vernieuwing

19/06/2018

Westland Shopping Center in Anderlecht mag van de overlegcommissie de geplande renovatiewerken uitvoeren. Tegen 2020 moet het winkelcentrum een volledige make-over krijgen, met ook een fikse uitbreiding erbij.

Zo wil Vlaanderen toename baanwinkels aanpakken

12/06/2018

De wildgroei van baanwinkels weegt op de mobiliteit en de leefbaarheid en zet druk op de handel in de stadscentra. In Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant gaan gemeenten het probleem nu over de grenzen heen aanpakken.

Driespoort Deinze voor correctionele rechtbank

07/06/2018

In de correctionele rechtbank van Gent is dinsdag gepleit in de zaak rond winkelcentrum Driespoort in Deinze. De hamvraag: staat dat er illegaal en, zo ja, moet het dan worden afgebroken? Uitspraak begin september.

Mitiska bouwt retailpark in Mechelen

30/05/2018

In Mechelen gaat Mitiska een retailpark ontwikkelen dat plaats biedt aan 24 grote winkels op 27.500 m². Een convenant garandeert dat het winkelcentrum geen concurrentie vormt voor de binnenstad.