Quares en Concrete lanceren 'trajectbegeleiding' voor retailers | RetailDetail

Quares en Concrete lanceren 'trajectbegeleiding' voor retailers

Quares en Concrete lanceren 'trajectbegeleiding' voor retailers

Vastgoedonderneming Quares en ontwerpbureau Concrete hebben een nieuwe dienst, SpotOn, gelanceerd om retailers te helpen met het vertalen van hun ideeën in concrete concepten. Bedoeling is dat via SpotOn “klanten geassisteerd worden van bij een wild idee tot en met de uiteindelijke exploitatie”.

"It's not about ideas"

Onder het motto “It’s not about ideas, it’s about making ideas happen!” wil SpotOn retailers en multisiteorganisaties gaan begeleiden bij het vormgeven van innovatieve ideeën. Dat kan door de knowhow van Quares en Concrete te combineren, naar eigen zeggen van A tot Z.

 

De dienstverlening gaat van service- en conceptdesign tot advies over de latere exploitatie. Concepten zouden op die manier worden vertaald in concrete ontwerpen die realiseerbaar zijn en een meerwaarde brengen, waarbij volgens SpotOn ook de optimalisatie van kosten en diensten een rode draad moet gaan vormen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Westland Shopping krijgt groen licht voor vernieuwing

19/06/2018

Westland Shopping Center in Anderlecht mag van de overlegcommissie de geplande renovatiewerken uitvoeren. Tegen 2020 moet het winkelcentrum een volledige make-over krijgen, met ook een fikse uitbreiding erbij.

Zo wil Vlaanderen toename baanwinkels aanpakken

12/06/2018

De wildgroei van baanwinkels weegt op de mobiliteit en de leefbaarheid en zet druk op de handel in de stadscentra. In Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant gaan gemeenten het probleem nu over de grenzen heen aanpakken.

Driespoort Deinze voor correctionele rechtbank

07/06/2018

In de correctionele rechtbank van Gent is dinsdag gepleit in de zaak rond winkelcentrum Driespoort in Deinze. De hamvraag: staat dat er illegaal en, zo ja, moet het dan worden afgebroken? Uitspraak begin september.

Mitiska bouwt retailpark in Mechelen

30/05/2018

In Mechelen gaat Mitiska een retailpark ontwikkelen dat plaats biedt aan 24 grote winkels op 27.500 m². Een convenant garandeert dat het winkelcentrum geen concurrentie vormt voor de binnenstad.

De Nieuwstraat in Brussel kent magere jaren

22/05/2018

De Nieuwstraat in Brussel loopt de laatste jaren leeg: 10 procent van de winkelpanden in de duurste winkelstraat van België is ongebruikt, niet alleen sinds de terroristische aanslagen, maar ook door de concurrentie van The Mint en de renovatiewerken aan City 2.