Quares en Concrete lanceren 'trajectbegeleiding' voor retailers

Quares en Concrete lanceren 'trajectbegeleiding' voor retailers

Vastgoedonderneming Quares en ontwerpbureau Concrete hebben een nieuwe dienst, SpotOn, gelanceerd om retailers te helpen met het vertalen van hun ideeën in concrete concepten. Bedoeling is dat via SpotOn “klanten geassisteerd worden van bij een wild idee tot en met de uiteindelijke exploitatie”.

"It's not about ideas"

Onder het motto “It’s not about ideas, it’s about making ideas happen!” wil SpotOn retailers en multisiteorganisaties gaan begeleiden bij het vormgeven van innovatieve ideeën. Dat kan door de knowhow van Quares en Concrete te combineren, naar eigen zeggen van A tot Z.

 

De dienstverlening gaat van service- en conceptdesign tot advies over de latere exploitatie. Concepten zouden op die manier worden vertaald in concrete ontwerpen die realiseerbaar zijn en een meerwaarde brengen, waarbij volgens SpotOn ook de optimalisatie van kosten en diensten een rode draad moet gaan vormen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bouw nieuwe winkelsite in Lier gestart

16/11/2017

Deze week zijn de grondwerken gestart voor een nieuwe winkelsite langs de Antwerpsesteenweg in Lier. Onder meer Decathlon en het gloednieuwe woonwinkelconcept Ygo hebben hun komst al bevestigd.

Toekomstig winkelcentrum Verviers zoekt nieuwe naam

16/11/2017

De groep City Mall, die sinds kort het project Au fil de l’eau in Verviers in handen heeft, is op zoek naar een nieuwe naam voor het winkelcentrum. Die naam strookt immers niet helemaal met de werkelijkheid en is bezoedeld door jaren van getouwtrek rond het centrum.

Mitiska Reim koopt eerste Franse retailpark

06/11/2017

Het Belgische vastgoedbedrijf Mitiska Reim betreedt nu ook de Franse retailmarkt met de aankoop van een retailpark in de omgeving van Caen. Eerder dit jaar nam het bedrijf al retailparken over in Duitsland, Roemenië en Spanje. 

Meer bezoekers voor Belgische winkelcentra

18/10/2017

De winkelcentra die zijn aangesloten bij de Belgian Luxembourg Council of Retail and Shopping Centers (BLSC) hebben het voorbije kwartaal meer bezoekers over de vloer gekregen. Het was de eerste stijging in meer dan twee jaar.

Woluwe Shopping Center kan half miljard opleveren

17/10/2017

Het Nederlandse Eurocommercial Properties heeft 468 miljoen euro over voor de overname van het Woluwe Shopping Center. Dat is een stuk meer dan de 300 miljoen euro waar een tijd geleden sprake van was.

Geen winkelcentrum meer aan The Loop in Gent

16/10/2017

Er komt geen groot winkelcomplex aan The Loop in Gent. Er is nog weinig draagvlak voor het project en dus heeft het stadsbestuur besloten om er de stekker uit te trekken. De plannen lagen al sinds 2010 op tafel.

Back to top