Quares en Concrete lanceren 'trajectbegeleiding' voor retailers | RetailDetail

Quares en Concrete lanceren 'trajectbegeleiding' voor retailers

Quares en Concrete lanceren 'trajectbegeleiding' voor retailers

Vastgoedonderneming Quares en ontwerpbureau Concrete hebben een nieuwe dienst, SpotOn, gelanceerd om retailers te helpen met het vertalen van hun ideeën in concrete concepten. Bedoeling is dat via SpotOn “klanten geassisteerd worden van bij een wild idee tot en met de uiteindelijke exploitatie”.

"It's not about ideas"

Onder het motto “It’s not about ideas, it’s about making ideas happen!” wil SpotOn retailers en multisiteorganisaties gaan begeleiden bij het vormgeven van innovatieve ideeën. Dat kan door de knowhow van Quares en Concrete te combineren, naar eigen zeggen van A tot Z.

 

De dienstverlening gaat van service- en conceptdesign tot advies over de latere exploitatie. Concepten zouden op die manier worden vertaald in concrete ontwerpen die realiseerbaar zijn en een meerwaarde brengen, waarbij volgens SpotOn ook de optimalisatie van kosten en diensten een rode draad moet gaan vormen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitbreiding maakt van Westfield grootste winkelcentrum van Europa

22/03/2018

Het winkelcentrum Westfield in West-Londen mag zich het grootste van Europa noemen, nu het (met een half jaar voorsprong op de planning) een uitbreiding van liefst 68.748 m² in gebruik heeft genomen. 

Amazon zet zinnen op winkels Toys ‘R’ Us

20/03/2018

Amazon zou interesse hebben in verschillende winkels van Toys ‘R’ Us. Sommige locaties en panden van de failliete Amerikaanse speelgoedketen zou Amazon willen gebruiken voor eigen retailconcepten.

Gepland winkelcentrum in Wanze fel betwist

08/03/2018

Het 7.400 m² grote winkelcentrum dat een bouwpromotor wil optrekken in Wanze (bij Hoei) stoot op fel protest in de gemeente. De gemeente ontving al meer dan duizend klachten en er circuleren meerdere petities.

Flinke vertraging voor hoogtechnologisch magazijn Delhaize

01/03/2018

Het zwaar geautomatiseerde distributiecentrum dat Delhaize begin dit jaar in Ninove in gebruik zou nemen, is nog altijd niet operationeel. Meer nog: de opening is ten vroegste voor 2019, een vertraging die tot een miljoenenverlies lijdt.

Banimmo verkoopt Franse retailvastgoedtak

01/03/2018

De Belgische beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar Banimmo heeft zijn Franse dochter van de hand gedaan. Die was gespecialiseerd in de transformatie van retailvastgoed, maar wordt afgestoten om de schuldenput van het Zaventemse moederbedrijf te dempen.

Nieuw winkelcentrum in Heusden krijgt goedkeuring

26/02/2018

Het gemeentebestuur van Heusden-Zolder heeft de nodige vergunningen goedgekeurd voor een nieuw winkelcentrum op de hoek van de Koolmijnlaan. Het project is goed voor een investering van 11 miljoen euro en moet 35 voltijdse jobs opleveren

Back to top