Quares en Concrete lanceren 'trajectbegeleiding' voor retailers

Quares en Concrete lanceren 'trajectbegeleiding' voor retailers

Vastgoedonderneming Quares en ontwerpbureau Concrete hebben een nieuwe dienst, SpotOn, gelanceerd om retailers te helpen met het vertalen van hun ideeën in concrete concepten. Bedoeling is dat via SpotOn “klanten geassisteerd worden van bij een wild idee tot en met de uiteindelijke exploitatie”.

"It's not about ideas"

Onder het motto “It’s not about ideas, it’s about making ideas happen!” wil SpotOn retailers en multisiteorganisaties gaan begeleiden bij het vormgeven van innovatieve ideeën. Dat kan door de knowhow van Quares en Concrete te combineren, naar eigen zeggen van A tot Z.

 

De dienstverlening gaat van service- en conceptdesign tot advies over de latere exploitatie. Concepten zouden op die manier worden vertaald in concrete ontwerpen die realiseerbaar zijn en een meerwaarde brengen, waarbij volgens SpotOn ook de optimalisatie van kosten en diensten een rode draad moet gaan vormen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nederlandse groep neemt Woluwe Shopping Center over

22/01/2018

Het Nederlandse Eurocommercial Properties krijgt het Woluwe Shopping Center in handen, nadat het bod van het vastgoedbedrijf - 425 miljoen euro - aanvaard werd.

Uplace nog steeds niet opgegeven

19/01/2018

Uplace is nog niet van plan om de handdoek in de ring te werpen en is in samenspraak met de gemeente Machelen op zoek naar oplossingen om het winkelcentrum toch nog een plaats te geven.

Winkelcentra AG Real Estate sluiten jaar positief af

17/01/2018

De zeven winkelcentra van vastgoedgroep AG Real Estate hebben het voorbije jaar iets meer bezoekers over de vloer gehad dan in 2016. Dat was met name te danken aan een sterke prestatie van het Brusselse City2.

Vijf procent meer bezoekers voor Waasland Shopping Center

15/01/2018

Waasland Shopping Center mocht in 2017 5% meer bezoekers verwelkomen, goed voor 6,34 miljoen bezoekers in totaal. Die klanten kwamen ook steeds vaker van ver.

Vastned Retail wil Belgische tak van de beurs halen

15/01/2018

Het Nederlandse vastgoedbedrijf Vastned Retail wil zijn Belgische tak van de Brusselse beurs halen. Het bezit momenteel al 65,5 procent van de aandelen van Vastned Retail Belgium en wil nu ook de rest overnemen.

Unizo waarschuwt E40-gemeenten voor plannen outletcenter

11/01/2018

Tal van Oost-Vlaamse gemeentebesturen hebben van Unizo Oost-Vlaanderen een brief in de bus gekregen waarin de ondernemersorganisatie waarschuwt voor de komst van een groot outletcenter langs de E40. “Dit bedreigt de lokale handel”, klinkt het.

Back to top