Quick opent nieuw concept in Shopping Flémalle | RetailDetail

Quick opent nieuw concept in Shopping Flémalle

Quick opent nieuw concept in Shopping Flémalle

Vandaag opent Quick zijn 88e Belgische restaurant in het vernieuwde winkelcentrum Shopping Flémalle, vlakbij Luik. Het is de eerste vestiging volgens het Qubic-concept, waarbij moderne inrichting en een energiezuinige infrastructuur centraal staan.

Olijfboom en groentinten

De architectuur van het nieuwe concept is modern: grote verticale ramen in de zijgevels van het gebouw zorgen, samen met glaspartijen in de voorgevel, voor veel daglicht. De antracietgrijze panelen in de zijwanden versterken die moderne look.

 

Ook biedt het interieur meer comfort en is het soberder van inslag. In navolging van het zogeheten Oasis-decorconcept voeren groene, witte en houttinten de boventoon, met als blikvanger een heuse olijfboom in het midden van het restaurant.

 

Voor elk type klant wat wils

Quick heeft bovendien een aangepaste hoek gecreeërd voor elk type klant. Zo onderscheidt de fastfoodketen achtereenvolgens ouders met kinderen, voor wie een vernieuwd speelplein is voorzien; bescheiden genieters, die een loungehoek met zetels en kleine tafels krijgen; snelle eters, voor wie hoge tafels met barkrukken vlakbij de toonbank en hoofddeuren zijn opgesteld; en sociale klanten, die kunnen eten met vrienden aan grote tafels.

 

"Met het moderne Oasis-decor, dat een gevoel van vrijheid, ruimte en gezelligheid creëert, biedt het restaurant een antwoord op de verwachtingen van de hedendaagse consumenten", aldus de hamburgerketen. In welke zin het nieuwe concept daarmee ook energiezuinig is, legt de fastfoodketen evenwel niet uit. De nieuwe Quick-vestiging creëert 25 banen en biedt 140 zitplaatsen aan.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gepland winkelcentrum in Wanze fel betwist

08/03/2018

Het 7.400 m² grote winkelcentrum dat een bouwpromotor wil optrekken in Wanze (bij Hoei) stoot op fel protest in de gemeente. De gemeente ontving al meer dan duizend klachten en er circuleren meerdere petities.

Flinke vertraging voor hoogtechnologisch magazijn Delhaize

01/03/2018

Het zwaar geautomatiseerde distributiecentrum dat Delhaize begin dit jaar in Ninove in gebruik zou nemen, is nog altijd niet operationeel. Meer nog: de opening is ten vroegste voor 2019, een vertraging die tot een miljoenenverlies lijdt.

Banimmo verkoopt Franse retailvastgoedtak

01/03/2018

De Belgische beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar Banimmo heeft zijn Franse dochter van de hand gedaan. Die was gespecialiseerd in de transformatie van retailvastgoed, maar wordt afgestoten om de schuldenput van het Zaventemse moederbedrijf te dempen.

Nieuw winkelcentrum in Heusden krijgt goedkeuring

26/02/2018

Het gemeentebestuur van Heusden-Zolder heeft de nodige vergunningen goedgekeurd voor een nieuw winkelcentrum op de hoek van de Koolmijnlaan. Het project is goed voor een investering van 11 miljoen euro en moet 35 voltijdse jobs opleveren

Stad Vilvoorde dient bezwaarschrift in tegen Neo

22/02/2018

Vilvoorde heeft een bezwaarschrift ingediend tegen de bouw- en milieuvergunning die is aangevraagd voor Neo, het enorme project met winkelcentrum op de Heizelvlakte in Brussel.

Centrummanager Hasselt pleit voor "omzethuur" tegen leegstand

15/02/2018

“Geef starters een flink verminderde huurprijs en laat ze daar bovenop een deel van hun omzet afstaan.” Met dat opmerkelijke voorstel wil de nieuwe centummanager van Hasselt de leegstand in zijn stad aanpakken.

Back to top