Quick opent nieuw concept in Shopping Flémalle

Quick opent nieuw concept in Shopping Flémalle

Vandaag opent Quick zijn 88e Belgische restaurant in het vernieuwde winkelcentrum Shopping Flémalle, vlakbij Luik. Het is de eerste vestiging volgens het Qubic-concept, waarbij moderne inrichting en een energiezuinige infrastructuur centraal staan.

Olijfboom en groentinten

De architectuur van het nieuwe concept is modern: grote verticale ramen in de zijgevels van het gebouw zorgen, samen met glaspartijen in de voorgevel, voor veel daglicht. De antracietgrijze panelen in de zijwanden versterken die moderne look.

 

Ook biedt het interieur meer comfort en is het soberder van inslag. In navolging van het zogeheten Oasis-decorconcept voeren groene, witte en houttinten de boventoon, met als blikvanger een heuse olijfboom in het midden van het restaurant.

 

Voor elk type klant wat wils

Quick heeft bovendien een aangepaste hoek gecreeërd voor elk type klant. Zo onderscheidt de fastfoodketen achtereenvolgens ouders met kinderen, voor wie een vernieuwd speelplein is voorzien; bescheiden genieters, die een loungehoek met zetels en kleine tafels krijgen; snelle eters, voor wie hoge tafels met barkrukken vlakbij de toonbank en hoofddeuren zijn opgesteld; en sociale klanten, die kunnen eten met vrienden aan grote tafels.

 

"Met het moderne Oasis-decor, dat een gevoel van vrijheid, ruimte en gezelligheid creëert, biedt het restaurant een antwoord op de verwachtingen van de hedendaagse consumenten", aldus de hamburgerketen. In welke zin het nieuwe concept daarmee ook energiezuinig is, legt de fastfoodketen evenwel niet uit. De nieuwe Quick-vestiging creëert 25 banen en biedt 140 zitplaatsen aan.

Tags: