Quick opent nieuw concept in Shopping Flémalle

Quick opent nieuw concept in Shopping Flémalle

Vandaag opent Quick zijn 88e Belgische restaurant in het vernieuwde winkelcentrum Shopping Flémalle, vlakbij Luik. Het is de eerste vestiging volgens het Qubic-concept, waarbij moderne inrichting en een energiezuinige infrastructuur centraal staan.

Olijfboom en groentinten

De architectuur van het nieuwe concept is modern: grote verticale ramen in de zijgevels van het gebouw zorgen, samen met glaspartijen in de voorgevel, voor veel daglicht. De antracietgrijze panelen in de zijwanden versterken die moderne look.

 

Ook biedt het interieur meer comfort en is het soberder van inslag. In navolging van het zogeheten Oasis-decorconcept voeren groene, witte en houttinten de boventoon, met als blikvanger een heuse olijfboom in het midden van het restaurant.

 

Voor elk type klant wat wils

Quick heeft bovendien een aangepaste hoek gecreeërd voor elk type klant. Zo onderscheidt de fastfoodketen achtereenvolgens ouders met kinderen, voor wie een vernieuwd speelplein is voorzien; bescheiden genieters, die een loungehoek met zetels en kleine tafels krijgen; snelle eters, voor wie hoge tafels met barkrukken vlakbij de toonbank en hoofddeuren zijn opgesteld; en sociale klanten, die kunnen eten met vrienden aan grote tafels.

 

"Met het moderne Oasis-decor, dat een gevoel van vrijheid, ruimte en gezelligheid creëert, biedt het restaurant een antwoord op de verwachtingen van de hedendaagse consumenten", aldus de hamburgerketen. In welke zin het nieuwe concept daarmee ook energiezuinig is, legt de fastfoodketen evenwel niet uit. De nieuwe Quick-vestiging creëert 25 banen en biedt 140 zitplaatsen aan.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bouw nieuwe winkelsite in Lier gestart

16/11/2017

Deze week zijn de grondwerken gestart voor een nieuwe winkelsite langs de Antwerpsesteenweg in Lier. Onder meer Decathlon en het gloednieuwe woonwinkelconcept Ygo hebben hun komst al bevestigd.

Toekomstig winkelcentrum Verviers zoekt nieuwe naam

16/11/2017

De groep City Mall, die sinds kort het project Au fil de l’eau in Verviers in handen heeft, is op zoek naar een nieuwe naam voor het winkelcentrum. Die naam strookt immers niet helemaal met de werkelijkheid en is bezoedeld door jaren van getouwtrek rond het centrum.

Mitiska Reim koopt eerste Franse retailpark

06/11/2017

Het Belgische vastgoedbedrijf Mitiska Reim betreedt nu ook de Franse retailmarkt met de aankoop van een retailpark in de omgeving van Caen. Eerder dit jaar nam het bedrijf al retailparken over in Duitsland, Roemenië en Spanje. 

Meer bezoekers voor Belgische winkelcentra

18/10/2017

De winkelcentra die zijn aangesloten bij de Belgian Luxembourg Council of Retail and Shopping Centers (BLSC) hebben het voorbije kwartaal meer bezoekers over de vloer gekregen. Het was de eerste stijging in meer dan twee jaar.

Woluwe Shopping Center kan half miljard opleveren

17/10/2017

Het Nederlandse Eurocommercial Properties heeft 468 miljoen euro over voor de overname van het Woluwe Shopping Center. Dat is een stuk meer dan de 300 miljoen euro waar een tijd geleden sprake van was.

Geen winkelcentrum meer aan The Loop in Gent

16/10/2017

Er komt geen groot winkelcomplex aan The Loop in Gent. Er is nog weinig draagvlak voor het project en dus heeft het stadsbestuur besloten om er de stekker uit te trekken. De plannen lagen al sinds 2010 op tafel.

Back to top