Redevco Iberian Ventures koopt zes retailparken van Bogaris | RetailDetail

Redevco Iberian Ventures koopt zes retailparken van Bogaris

Redevco Iberian Ventures koopt zes retailparken van Bogaris

De Iberische joint venture tussen Redevco en Ares Management, Redevco Iberian Ventures, heeft voor 95 miljoen euro zes retailparken van Bogaris overgenomen. Samen zijn de parken goed voor bijna 85.000 m².

Eerste aankoop voor joint venture

De winkelparken zijn te vinden in het zuiden en het westen van Spanje en zijn momenteel nagenoeg volledig verhuurd aan huurders als Aldi, Dia, C&A, Kiabi, Burger King, Sprinter en AKI Bricolaje. Alles samen krijgt Redevco Iberian Ventures zo zeventig units in handen. Het is de eerste aankoop van Redevco Iberian Ventures.

 

“Deze geweldige start voor de joint venture staat symbool voor de mogelijkheden waar we ons op richten, namelijk het creëren van een specifiek portfolio voor retailparken. Het geeft ons meteen een fors aandeel in de Spaanse markt voor retailparken ken en we gaan verder op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden in Spanje en het aangrenzende Portugal”, aldus algemeen directeur Israel Casanova.

 

Ares en Redevco kondigden in september van vorig jaar hun samenwerking aan en samen hebben ze nu meer dan 200 miljoen euro geïnvesteerd in de joint venture.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Centrummanager Hasselt pleit voor "omzethuur" tegen leegstand

15/02/2018

“Geef starters een flink verminderde huurprijs en laat ze daar bovenop een deel van hun omzet afstaan.” Met dat opmerkelijke voorstel wil de nieuwe centummanager van Hasselt de leegstand in zijn stad aanpakken.

Vleesleverancier van Colruyt en Delhaize beschuldigd van dierenmishandeling

12/02/2018

De Spaanse vleesleverancier El Pozo wordt door dierenrechtenorganisatie Animal Rights beschuldigd van dierenmishandeling. In ons land levert het bedrijf ook producten aan supermarktketens AD Delhaize en Colruyt.

Vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco kijkt tevreden terug op boekjaar

02/02/2018

Het Frans-Nederlandse vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco, dat vooral belegt in winkelcentra, kijkt tevreden terug op het voorbije boekjaar. Het wist immers in alle regio’s te groeien.

Voor het eerst meer dan 1 op 10 winkelpanden leeg

01/02/2018

Het aantal leegstaande winkelpanden in België is in 2017 voor het tiende jaar op rij gestegen. Met 21.027 winkels die leeg staan, stijgt de winkelleegstand in ons land voor het eerst boven de 10%, zo becijferde Locatus.

Hoe winkelstad Tongeren uit het dal klimt

30/01/2018

De oudste stad van België bewijst dat je leegstand wel degelijk succesvol kunt aanpakken. Met een helder winkelbeleid dat inzet op ‘couleur locale’ kan Tongeren wellicht ook andere kleine winkelsteden inspireren.

Carrefour drijft top 100 grootste winkelketens aan

26/01/2018

De grootste winkelketen van België is Carrefour. Tot die misschien verrassende conclusie komt Locatus in zijn jaarlijkse top 100 van winkelformules. Alleen al de Market-supermarkten beslaan het meest oppervlakte, al heeft Aldi een even groot aantal winkels.

Back to top