Redevco Iberian Ventures koopt zes retailparken van Bogaris | RetailDetail

Redevco Iberian Ventures koopt zes retailparken van Bogaris

Redevco Iberian Ventures koopt zes retailparken van Bogaris

De Iberische joint venture tussen Redevco en Ares Management, Redevco Iberian Ventures, heeft voor 95 miljoen euro zes retailparken van Bogaris overgenomen. Samen zijn de parken goed voor bijna 85.000 m².

Eerste aankoop voor joint venture

De winkelparken zijn te vinden in het zuiden en het westen van Spanje en zijn momenteel nagenoeg volledig verhuurd aan huurders als Aldi, Dia, C&A, Kiabi, Burger King, Sprinter en AKI Bricolaje. Alles samen krijgt Redevco Iberian Ventures zo zeventig units in handen. Het is de eerste aankoop van Redevco Iberian Ventures.

 

“Deze geweldige start voor de joint venture staat symbool voor de mogelijkheden waar we ons op richten, namelijk het creëren van een specifiek portfolio voor retailparken. Het geeft ons meteen een fors aandeel in de Spaanse markt voor retailparken ken en we gaan verder op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden in Spanje en het aangrenzende Portugal”, aldus algemeen directeur Israel Casanova.

 

Ares en Redevco kondigden in september van vorig jaar hun samenwerking aan en samen hebben ze nu meer dan 200 miljoen euro geïnvesteerd in de joint venture.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

De Nieuwstraat in Brussel kent magere jaren

22/05/2018

De Nieuwstraat in Brussel loopt de laatste jaren leeg: 10 procent van de winkelpanden in de duurste winkelstraat van België is ongebruikt, niet alleen sinds de terroristische aanslagen, maar ook door de concurrentie van The Mint en de renovatiewerken aan City 2.

H&M eist lagere huurprijzen

11/05/2018

Modeketen H&M wil lagere huurprijzen afdwingen van Qrf City Retail, zo blijkt uit het recente kwartaalverslag van het winkelvastgoedfonds. De retailer houdt het bovendien voor bekeken in Sint-Niklaas.

“Brusselse Anspachlaan wordt nieuwe hotspot voor grote ketens”

09/05/2018

Na Burger King vestigt ook Standaard Boekhandel zich nu in de bijna afgewerkte voetgangerszone op de Brusselse Anspachlaan. De heraanleg van de centrale laan zorgt voor een nieuwe dynamiek die wellicht nog andere grote retailers zal aanspreken. 

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

“Heeft het centrum van Namen nog een winkelcentrum nodig?”

24/04/2018

Een jaar nadat Besix het project voor een winkelcentrum in Namen overkocht, lijkt de groep het Burgerforum niet te kunnen overtuigen van zijn voorstellen. De grote uitdaging: de lokale handel stimuleren, maar zónder verlies van groene publieke ruimte.

Grupo Cortefiel gaat verder als Tendam

23/04/2018

De Spaanse modegroep Grupo Cortefiel verandert zijn naam naar Tendam als onderdeel van de nieuwe bedrijfsidentiteit die het wil creëren voor zijn vijf merken: Cortefiel, Women’s Secret, Pedro del Hierro, Fifty Factory en Springfield.