Shopping Stadsfeestzaal wint ICSC Award

Shopping Stadsfeestzaal wint ICSC Award

Shopping Stadsfeestzaal in Antwerpen heeft gisteren op de SOLAL Marketing Awards in Berlijn een ICSC Award gewonnen voor de pop-up rond Fifty Shades of Grey, die het vorig jaar op Valentijnsdag organiseerde.

 

Pop-up gerund door management Stadsfeestzaal

“Wij hebben dit jaar voor het eerst deel genomen aan de ICSC Solal Marketing Awards en zijn dan ook bijzonder fier om meteen als enige Belgische project dit jaar zo’n felbegeerde prijs mee naar huis te mogen nemen. Wat de Oscars zijn voor de film, zijn de ICSC Solal Marketing Awards voor de shoppingcentra,” aldus Steven Bervoets, Center Manager Shopping Stadsfeestzaal.

 

De Stadsfeestzaal opende vorig jaar op Valentijnsdag een speciale pop-up om de lancering van de film Fifty Shades of Grey te vieren. Daar werden allerhande producten verkocht die gelinkt werden aan de film of het boek waarop hij gebaseerd is. De pop-up werd gerund door het management van de Stadsfeestzaal zelf en was bovendien de enige in zijn soort wereldwijd.

 

“Het is dan ook leuk om internationale erkenning te krijgen voor het harde werk van ons lokale team. De film zelf is niet in de prijzen gevallen, de pop-up shop echter wel.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Topoverleg leidt tot laatste strohalm voor Uplace

08/12/2017

Na maanden van geheim overleg is er een nieuw plan op tafel gekomen om de bouw van Uplace toch te laten doorgaan. Het nieuwe voorstel is een verwaterde versie van de oorspronkelijke plannen.

Hoe winkelvastgoed inspeelt op wijzigend koopgedrag

07/12/2017

E-commerce verdringt de fysieke winkel niet, maar stimuleert retailers en winkelcentra wel om innoverende concepten uit te rollen. Het is een kwestie van te beantwoorden aan de verwachtingen van millennials en Generatie Z, meent vastgoedadviseur JLL.

Mitiska REIM opent nog twee retailparken in Roemenië

29/11/2017

Mitiska REIM dikt zijn Roemeens portfolio met twee retailparken aan. Daarmee verstevigt het Belgische bedrijf zijn marktleiderspositie in Roemenië, waar het momenteel 21 sites in eigendom heeft.

Gent krijgt met Kouterdreef ‘winkelstraat voor betere merken’

23/11/2017

Momenteel is het nog een werf, maar vanaf maart krijgt Gent er met de ‘Kouterdreef’ een nieuwe winkelstraat bij, waar de ‘betere merken’ thuis zijn. Deze week maakte ontwikkelaar Matexi op de retailvastgoedbeurs Mapic in Cannes enkele ronkende namen bekend.

Bouw nieuwe winkelsite in Lier gestart

16/11/2017

Deze week zijn de grondwerken gestart voor een nieuwe winkelsite langs de Antwerpsesteenweg in Lier. Onder meer Decathlon en het gloednieuwe woonwinkelconcept Ygo hebben hun komst al bevestigd.

Toekomstig winkelcentrum Verviers zoekt nieuwe naam

16/11/2017

De groep City Mall, die sinds kort het project Au fil de l’eau in Verviers in handen heeft, is op zoek naar een nieuwe naam voor het winkelcentrum. Die naam strookt immers niet helemaal met de werkelijkheid en is bezoedeld door jaren van getouwtrek rond het centrum.

Back to top