Shopping Stadsfeestzaal wint ICSC Award | RetailDetail

Shopping Stadsfeestzaal wint ICSC Award

Shopping Stadsfeestzaal wint ICSC Award

Shopping Stadsfeestzaal in Antwerpen heeft gisteren op de SOLAL Marketing Awards in Berlijn een ICSC Award gewonnen voor de pop-up rond Fifty Shades of Grey, die het vorig jaar op Valentijnsdag organiseerde.

 

Pop-up gerund door management Stadsfeestzaal

“Wij hebben dit jaar voor het eerst deel genomen aan de ICSC Solal Marketing Awards en zijn dan ook bijzonder fier om meteen als enige Belgische project dit jaar zo’n felbegeerde prijs mee naar huis te mogen nemen. Wat de Oscars zijn voor de film, zijn de ICSC Solal Marketing Awards voor de shoppingcentra,” aldus Steven Bervoets, Center Manager Shopping Stadsfeestzaal.

 

De Stadsfeestzaal opende vorig jaar op Valentijnsdag een speciale pop-up om de lancering van de film Fifty Shades of Grey te vieren. Daar werden allerhande producten verkocht die gelinkt werden aan de film of het boek waarop hij gebaseerd is. De pop-up werd gerund door het management van de Stadsfeestzaal zelf en was bovendien de enige in zijn soort wereldwijd.

 

“Het is dan ook leuk om internationale erkenning te krijgen voor het harde werk van ons lokale team. De film zelf is niet in de prijzen gevallen, de pop-up shop echter wel.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Stad Vilvoorde dient bezwaarschrift in tegen Neo

22/02/2018

Vilvoorde heeft een bezwaarschrift ingediend tegen de bouw- en milieuvergunning die is aangevraagd voor Neo, het enorme project met winkelcentrum op de Heizelvlakte in Brussel.

Centrummanager Hasselt pleit voor "omzethuur" tegen leegstand

15/02/2018

“Geef starters een flink verminderde huurprijs en laat ze daar bovenop een deel van hun omzet afstaan.” Met dat opmerkelijke voorstel wil de nieuwe centummanager van Hasselt de leegstand in zijn stad aanpakken.

Vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco kijkt tevreden terug op boekjaar

02/02/2018

Het Frans-Nederlandse vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco, dat vooral belegt in winkelcentra, kijkt tevreden terug op het voorbije boekjaar. Het wist immers in alle regio’s te groeien.

Voor het eerst meer dan 1 op 10 winkelpanden leeg

01/02/2018

Het aantal leegstaande winkelpanden in België is in 2017 voor het tiende jaar op rij gestegen. Met 21.027 winkels die leeg staan, stijgt de winkelleegstand in ons land voor het eerst boven de 10%, zo becijferde Locatus.

Hoe winkelstad Tongeren uit het dal klimt

30/01/2018

De oudste stad van België bewijst dat je leegstand wel degelijk succesvol kunt aanpakken. Met een helder winkelbeleid dat inzet op ‘couleur locale’ kan Tongeren wellicht ook andere kleine winkelsteden inspireren.

Carrefour drijft top 100 grootste winkelketens aan

26/01/2018

De grootste winkelketen van België is Carrefour. Tot die misschien verrassende conclusie komt Locatus in zijn jaarlijkse top 100 van winkelformules. Alleen al de Market-supermarkten beslaan het meest oppervlakte, al heeft Aldi een even groot aantal winkels.

Back to top