SKWinkel trekt 15 winkels naar Sint-Katelijne-Waver

SKWinkel trekt 15 winkels naar Sint-Katelijne-Waver

SKWinkel trekt 15 winkels naar Sint-Katelijne-Waver

Sinds de start van SKWinkel, het project om meer handelszaken naar de gemeente Sint-Katelijne-Waver te trekken, in het najaar van 2015, zijn er al 11 nieuwe handelszaken geopend en de komende weken openen er nog 4 nieuwe zaken.

 

Handelsgebeuren versterken

Met SKWinkel wil de gemeente, door verschillende initiatieven te organiseren, het handelsgebeuren in het centrum versterken. Daarnaast worden nieuwe ondernemers geholpen bij het opstarten van hun zaak.

 

“Dat de gemeente Sint-Katelijne-Waver een attractieve gemeente is waar startende ondernemers brood in zien, hoeft inmiddels geen verder betoog”, aldus centrummanager Joeri Schepens aan Made in Mechelen. “De vele handelaars die de afgelopen maanden de deuren hebben geopend, zijn daarvan het beste bewijs.”

 

Momenteel hebben al 11 nieuwe zaken de deuren geopend en de komende weken komen daar ook nog Bistro Olivia, Slagerij Dirk en Anja, koffie- en lunchbar Jolily en snoepwinkel Het Zoete Waver bij.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Retail Estates vult Limburgs portfolio aan

08/08/2018

Retail Estates koopt zeven winkelpanden in Belgisch Limburg: voor 9,75 miljoen euro neemt de vastgoedinvesteerder vijf extra locaties in Genk over en twee panden naast het M2Shopping Center in Maasmechelen.

Minder bezoekers voor Belgische winkelcentra

01/08/2018

In het tweede kwartaal van 2018 kenden de Belgische winkelcentra die aangesloten zijn bij de Belgian Luxembourg Council of Retail and Shopping Centers (BLSC) een lichte terugval van het aantal bezoekers.

Vastned: "Geen mooie vooruitzichten voor winkelvastgoed"

01/08/2018

Omdat retailers hun marges zien krimpen, trachten ze hun huurcontracten te heronderhandelen. Het expansieritme daalt en de leegstand stijgt, zelfs in topwinkelstraten. Dat is geen goed nieuws voor eigenaars van winkelvastgoed.

Aveve koopt tuincentra Eurotuin van Rudi De Kerpel

25/06/2018

Ondernemer Rudi De Kerpel heeft zijn tuinketen Eurotuin verkocht aan concurrent Aveve (de tuinketen van de boerenbond). Bij gebrek aan opvolging zag De Kerpel zich verplicht te kiezen voor een overname om jobzekerheid te bieden aan het personeel.

"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Westland Shopping krijgt groen licht voor vernieuwing

19/06/2018

Westland Shopping Center in Anderlecht mag van de overlegcommissie de geplande renovatiewerken uitvoeren. Tegen 2020 moet het winkelcentrum een volledige make-over krijgen, met ook een fikse uitbreiding erbij.