Bouw uitbreiding winkelcentrum Koningshoek van start | RetailDetail

Uitbreiding winkelcentrum Koningshoek van start

Uitbreiding winkelcentrum Koningshoek van start

De gemeente Maassluis en eigenaar Wereldhave hebben het startschot gegeven voor de uitbreiding van het winkelcentrum Koningshoek. In de nieuwe uitbreiding zullen onder andere Aldi en Hema een vestiging openen.

 

Versstraat

Daarnaast wordt er in het winkelcentrum werk gemaakt van een nieuwe versstraat, waar verschillende speciaalzaken de deuren zullen openen, waaronder keurslager Landman. In april opent er dan een vestiging van Doppio Espresso aan het plein naast de Ici Paris en later komt ook nog Action naar Koningshoek.

 

De vernieuwing heeft als doel het winkelcentrum te moderniseren en verder te optimaliseren, om zo de winkelervaring voor de bezoekers te verbeteren. In het winkelcentrum is momenteel ruimte voor 60 winkels en er zijn onder andere drie supermarkten te vinden: Aldi, Hoogvliet en Albert Heijn.

 

Koningshoek is eigendom van vastgoedbedrijf Wereldhave, dat in januari nog een reorganisatie aankondigde in Nederland. Het beschikt momenteel over negentien winkelcentra in Nederland, onder andere in Amersfoort, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Hoofddorp, Nieuwegein en Zwolle. Daarnaast heeft het ook eigendommen in Nederland, Finland, België en Frankrijk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

RetailDetail Day 2018: geobsedeerd door de klant

13/08/2018

Meer dan ooit staat de klant hoog op de agenda van retailers en merken. Maar is dat niet altijd zo geweest? De RetailDetail Day kijkt voorbij de hype en peilt naar de essentie van klantgericht ondernemen in het digitale tijdperk.

Retail Estates vult Limburgs portfolio aan

08/08/2018

Retail Estates koopt zeven winkelpanden in Belgisch Limburg: voor 9,75 miljoen euro neemt de vastgoedinvesteerder vijf extra locaties in Genk over en twee panden naast het M2Shopping Center in Maasmechelen.

Minder bezoekers voor Belgische winkelcentra

01/08/2018

In het tweede kwartaal van 2018 kenden de Belgische winkelcentra die aangesloten zijn bij de Belgian Luxembourg Council of Retail and Shopping Centers (BLSC) een lichte terugval van het aantal bezoekers.

Vastned: "Geen mooie vooruitzichten voor winkelvastgoed"

01/08/2018

Omdat retailers hun marges zien krimpen, trachten ze hun huurcontracten te heronderhandelen. Het expansieritme daalt en de leegstand stijgt, zelfs in topwinkelstraten. Dat is geen goed nieuws voor eigenaars van winkelvastgoed.

Britse retailers bereiden zich voor op harde Brexit

31/07/2018

Het uitblijven van een Brexit-deal maakt Britse retailers nerveus. Aldi UK vraagt zijn leveranciers om een noodplan te voorzien en ook andere supermarktketens vrezen voor prijsstijgingen en logistieke problemen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.